Ανδρέας Παχατουρίδης: Η γυναίκα-στήριγμα του δημάρχου Περιστερίου και τα τρία παιδιά τους που διαπρέπουν στο εξωτερικό!

«Τσάρος των δημάρχων», «πατριάρχης της αυτοδιοίκησης»,«αιώνιος δήμαρχος» είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδονται στον Ανδρέα Παχατουρίδη ο οποίος την Κυριακή επανεκλέχθηκε για πέμπτη φορά δήμαρχος Περιστερίου.

Η νίκη του από τον πρώτο γύρο των εκλογών στον Δήμο Περιστερίου ήταν για πολλούς αναμενόμενη. Ωστόσο, δεν πρόκειται απλά για μια εκλογική νίκη, καθώς αναμένεται να καταλάβει και ποσοστό ρεκόρ, κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό της προηγούμενης θητείας του (62,25%), πράγμα που συνιστά μια πρωτοτυπία για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα.

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης αποτελεί γόνο προσφυγικής οικογένειας, η οποία εγκαταστάθηκε και συνδέθηκε με τον τόπο του Περιστερίου από το 1922, όταν ήταν ακόμη συνοικισμός της πόλεως των Αθηνών. Οι ρίζες που τον συνδέουν με αυτή την πόλη είναι πολύ βαθιές και οι δεσμοί άρρηκτοι. Εκείνα που τον χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα είναι ο δυναμισμός του και η βαθιά του επιθυμία να εκσυγχρονίσει τον τόπο του και να τον οδηγήσει σε δημιουργική πορεία.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, τα πράγματα που είναι ελάχιστα τα πράγματα που γνωρίζει ο κόσμος. ο δήμαρχος Περιστερίου είναι παντρεμένος με τη Νάντια Παχατουρίδου και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα οποία υπεραγαπούν και είναι για εκείνους η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Νάντια Παχατουρίδη

Σύσσωμη η οικογένεια στις κάλπες

Ο Πάνος, ο Γιώργος και η Αθηνά έχουν ανοίξει τα φτερά τους και κάνουν περήφανους τους γονείς τους με την πορεία της ζωής τους και την εργατικότητα που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα τους.

Τα τρία αδέρφια σε εξόρμησή τους στο εξωτερικό

Ο Πάνος Παχατουρίδης βρίσκεται στη θέση του επικεφαλής Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής αλλά και Αφρικής του…βασιλιά των Social media, Facebook από τον Αύγουστο 2017, όταν πήρε «μεταγραφή» από την Google μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης θητείας στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Δουβλίνο, κι έχοντας κατακτήσει εκεί περγαμηνές ως διευθυντής συνεργασιών ΝΑ Ευρώπης και Αφρικής. Ο Γιώργος Παχατουρίδης είναι πρόεδρος του οργανισμού και δικηγόρος στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αγγλίας και της Ουαλίας, ενώ η Αθηνά Παχατουρίδη είναι Strategic Partner Manager της Google για τις χώρες της Νοτίου Ευρώπης.

Πάνος Παχατουρίδης

Γιώργος Παχατουρίδης

Αθηνά Παχατουρίδη

Read More

And More