Angelina Jolie: Σπάει την σιωπή της για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο!

Μετά από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Brad Pitt, σειρά είχε η δήλωση της πρώην συζύγου τους Αngelina Jolie. Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης ο Brad εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του Allied στο Λος Άντζελες εμφανώς αδυνατισμένος και έχοντας βγάλει τη βέρα από το χέρι του. Στο πλευρό του και η Μαριόν Κοτιγιάρ που είδε το όνομά της να μπλέκεται στο διαζύγιο βόμβα ως πέτρα του σκανδάλου.

Aπό την ώρα που ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο (συγκεκριμένα η Αngelina μόνη της), έχουν περάσει 8 εβδομάδες. Χθες η πανέμορφη ηθοποιός έκανε την πρώτη της δήλωση πουαφορά στην κηδεμονία των παιδιών, μέσω του εκπροσώπου της!

“Η δουλειά του DCFS (Department of Children and Family Services) είναι να βεβαιωθεί ότι τα παιδιά είναι σε ασφαλές μέρος και σε ελεγχόμενη κατάσταση. Όπως είπαμε και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι επαγγελματίες παιδικής φροντίδας έκαναν μια νομικά δεσμευτική συμφωνία αποδεκτή η οποία και υπογράφηκε από τις δύο πλευρές, που ήταν προς το συμφέρον των παιδιών. Η Angelina είπε από την αρχή ότι αισθάνθηκε ότι έπρεπε να αναλάβει δράση για την υγεία της οικογένειας και μετά τη συμμετοχή οχτώ εβδομάδων τους, είναι πλέον ανακουφισμένη. Η DCFS είναι πλέον πεπεισμένη πως όλα μπαίνουν σε μία εφαρμογή που θα επιτρέψει στα παιδιά να ηρεμήσουν”

Read More

And More