Άννα Αμανατίδου: Η παίκτρια που αντιπάθησε περισσότερο στο GNTM και η στοχοποίηση από την «τριάδα της φωτιάς» (video)

Άννα Αμανατίδου: Η παίκτρια που αντιπάθησε περισσότερο στο GNTM και η στοχοποίηση από την «τριάδα της φωτιάς» (video) | tlife.gr

Λίγο μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model, η Άννα Αμανατίδου απάντησε σε όλα τα hate tweets μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τα είπε όλα έξω απ’ τα δόντια.

Μεταξύ άλλων, η μελαχρινή καλλονή επιβεβαίωσε πώς έδιωξαν την Εύη Ιωαννίδου από μαγαζί της Θεσσαλονίκης για να πάρουν στη θέση της εκείνη. «Όντως έχει συμβεί αυτό. Δεν ξέρω τι έφταιξε και για ποιο λόγο έδιωξαν την Εύη. Κοντή δε με λες, 1.70 είμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αναφερόμενη στην «τριάδα της φωτιάς», η ίδια εξήγησε: «Προσπαθούσα να είμαι αποστασιοποιημένη από τη συγκεκριμένη παρέα, δεν μου ταίριαζε σαν Άννα. Δεν πέρασα πάρα πολλά, αλλά ένιωθα ότι με έχουν στοχοποιήσει».

Όσο για το ποια κοπέλα αντιπάθησε μέσα στο παιχνίδι, το 22χρονο μοντέλο δήλωσε με ειλικρίνεια: «Αντιπάθησα λίγο παραπάνω την Εύη γιατί μου έβγαλε κάτι πιο υπεροπτικό. Δεν μου αρέσει να το έχει αυτό ένας άνθρωπος».

Τέλος, αναφερόμενη στην κόντρα της Ειρήνης Ερμίδου με την Ξανθούλα Τζερεφού, σημείωσε: «Η Ερμίδου πολλές φορές ήταν καυστική και με εμένα την ίδια. Πολλές φορές τα σχόλιά της με έφερναν σε δύσκολη θέση και με πίκραιναν».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more