Οι φωτογραφίες του TLIFE

Άννα Βίσση: O γαμπρός και τα εγγόνια της ανάμεσα στο κοινό – Ποιοι άλλοι βρέθηκαν στη συναυλία της τραγουδίστριας;

Τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις ξεκίνησε πριν λίγο καιρό η Άννα Βίσση με δυο μεγάλες συναυλίες στο Άλσος  η οποίες σημείωσαν τεράστια επιτυχία ενώ σήμερα 29 Ιουνίου πραγματοποίησε ακόμη μια ξεχωριστή εμφάνιση. (δες εδώ φωτογραφίες από την πρώτη της καλοκαιρινή συναυλία).

Το παρόν για ακόμη μια βραδιά στη συναυλία της απόλυτης Ελληνίδας σταρ έδωσαν οι θαυμαστές της που συνηθίζουν να την ακολουθούν σε κάθε της βήμα όλα αυτά τα χρόνια. Ανάμεσα στους θεατές όμως ήταν και αρκετά πρόσωπα της ελληνικής showbiz τα οποία απόλαυσαν την Άννα Βίσση και τη 12μελή μπάντα της σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι γεμάτο επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμούς από την καριέρα της.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του ΤLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από τα λαμπερά πρόσωπα που βρέθηκαν στο χώρο.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η κόρη της Άννας Βίσση, o σύζυγος της κόρης της Θανάσης Πανουργιάς με τα εγγόνια της, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Ζόζεφιν, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Σωτήρης Σωτηρίου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More