Αντιγόνη Παφίλη: Δες την σύζυγο του Νίκου Ορφανού να κάνει yoga λίγο πριν μπει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Μπορεί η εγκυμοσύνη της να προχωρά και ο γιος που περιμένει με τον σύζυγό της Νίκο Ορφανό να μεγαλώνει όλο και περισσότερο στην κοιλιά της, όμως η Αντιγόνη Παφίλη δεν αποχωρίζεται την αγαπημένη της μέθοδο άσκησης. Η σύζυγος του ηθοποιού και βουλευτή με το Ποτάμι, συνεχίζει να κάνει yoga ακόμα και λίγες μέρες προτού μπει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε μια φωτογραφία της από την σημερινή της προπόνηση με τους συναθλητές της στην yoga που δείχνους πως δεν έχει χάσει ούτε στο ελάχιστο τις ικανότητες της στην ισορροπία που απαιτεί αυτό το είδος της άσκησης.


Η ίδια δεν εγκαταλείπει ούτε το γυμναστήριο και πολύ πρόσφατα ανέβασε στα social media μια φωτογραφία της από την εξάσκησή της στους κοιλιακούς. Όπως εξηγεί η ίδια μέσα από το προσωπικό της blog antoulasstories, η αγάπη της για την άσκηση -και κυρίως για την yoga- δεν ξεκίνησε με την εγκυμοσύνη αλλά διατηρήθηκε κατά τη διάρκεια της.

Η ίδια περιγράφει χαρακτηριστικά: “Όσο περνούν οι μήνες νιώθω την ανάγκη όλο και περισσότερο να κινούμαι και να γυμνάζομαι (καλά μην φανταστείς ότι κάνω και προετοιμασία για Ολυμπιακούς! Τόσο όσο…). Με βοηθάει στην αναπνοή μου, γιατί όσο να πεις, μια δυσκολία και ένα λαχάνιασμα τα έχω ήδη. Και νιώθω ότι κάνω καλό και στο μωράκι! Αναπνέουμε και οι δύο καλύτερα. Είναι συγκλονιστικό που αισθάνομαι ήδη από τώρα ότι είμαστε δύο. Και φυσικά αυτός κάνει κουμάντο, από τώρα. Σου «δείχνει» πόσες ασκήσεις και πόση κούραση μπορεί να αντέξει και δεν το διαπραγματεύεται. Όταν δεν θέλει, δεν θέλει.”

Read More

And More