Αντώνης Βλοντάκης – Κορίνα Στεργιάδου: Ρομαντική βόλτα στη Γλυφάδα!

Αν θέλεις να δώσεις ένα παράδειγμα ευτυχισμένου ζευγαριού στην εγχώρια showbiz, σίγουρα θα είναι ένα από τα πρώτα που θα σκεφτείς. Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου ζουν 15 χρόνια ευτυχίας ο ένας στο πλευρό του άλλου. Τα 13 από αυτά είναι και παντρεμένοι. Γνωρίστηκαν το Μάιο του 2001 και δύο χρόνια μετά αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Βέβαια, ήταν και οι δύο πολύ νέοι όταν έκαναν το μεγάλο βήμα αλλά ο γνωστός πολίστας πάντα πίστευε ότι αν βρεις κάτι εξαιρετικό δεν το αφήνεις να φύγει! Η πρώην Playmate ήταν, όπως αποδείχθηκε, η γυναίκα της ζωής του. Μαζί της έχει έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και έχει αποκτήσει 3 παιδιά.

“Ο γάμος είναι μια ζαριά. Εγώ, λοιπόν, έφερα εξάρες”, δήλωσε ο Αντώνης σε συνέντευξή του στο περιοδικό People υπογραμμίζοντας έτσι πόσο τυχερός νιώθει για τη γυναίκα του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας επιβεβαιώνουν την οικογενειακή τους ευτυχία με τις δημόσιες εμφανίσεις του όπου είναι πάντα μαζί! Το TLIFE τους απαθανάτισε σε πρόσφατη έξοδό τους στο αγαπημένο τους στέκι στη Γλυφάδα. Το ζευγάρι απολαμβάνει συχνά τέτοιες εξορμήσεις στα νότια προάστια και αφιερώνει χρόνο ο ένας στον άλλο…

Read More

And More