Αποκάλυψη: Το άγνωστο περιστατικό που… πάγωσε Καραβάτου – Κατσούλη στον αέρα της εκπομπής τους!

Ο Γιώργος Ευφραιμίδης, αρχισυντάκτης της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου” , εξήγησε στο People τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το πρωινό του Star από τα εκείνα των υπόλοιπων καναλιών, ενώ διηγήθηκε και μια σπαρταριστή ιστορία με τους παρουσιαστές.

«Στο STAR υπήρχε η σκέψη να γίνει ένα πρωινό πρόγραμμα και κάποια στιγμή μου πρότειναν να αναλάβω τη συγκεκριμένη εκπομπή. Από το κανάλι ήθελαν να μην κάνουμε ένα τυπικό πρωινό, αλλά κάτι διαφορετικό. Αν και ποτέ δεν είχα φανταστεί πώς θα κάνω αρχισυνταξία σε πρωινό, μου έδωσαν ένα κίνητρο που με ιντρίγκαρε. Επίσης, το δίδυμο των παρουσιαστών μας, η Κατερίνα και ο Κρατερός, είναι και οι δύο άνθρωποι της διπλανής πόρτας, με την έννοια πως είναι πέρα από το mainstream και το προφανές» εξομολογείται.

Τώρα που η δεύτερη τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς το τέλος, ποιος είναι απολογισμός του για την εκπομπή; «Ο βασικός μας στόχος είναι ο κόσμος να περάσει καλά, να κάνουμε χιούμορ και να επενδύσουμε στην παρέα. Σαφώς κυνηγάμε την αποκλειστικότητα και την επικαιρότητα, αλλά όλα περιστρέφονται γύρω από το χιούμορ κι αυτό είναι που θέλουμε να μας διαφοροποιεί από τους υπολοίπους. Αυτό που εκλαμβάνω ως επιτυχία στην εκπομπή μας είναι πως αυτοί οι έξι άνθρωποι έγιναν μια παρέα. Πειράζονται μεταξύ τους, τρολάρουν και τρολάρονται κι όλο αυτό δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα».

Πέρα από συνεργάτες, έχει αποκτήσει και φιλικές σχέσεις με την Κατερίνα και τον Κρατερό; «Είμαι της άποψης πως η δουλειά είναι δεύτερη οικογένεια, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Γι’ αυτό και επιδιώκω να βρισκόμαστε με όλη την ομάδα και εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων. Με τους παρουσιαστές οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι που έχουμε ζήσει μαζί γάμους, γεννήσεις, δύσκολες στιγμές, νοσοκομεία και επεμβάσεις. Έντονες στιγμές, που μας έφεραν ακόμα πιο κοντά και δημιουργήσαμε κάτι βαθιά ανθρώπινο, που είναι πέρα από την επαγγελματική σχέση».

Ποιο ήταν το πιο αστείο και ΚουΚου περιστατικό που δεν το έδειξαν οι κάμερες και έχει να θυμηθεί από τη φετινή σεζόν; «Καθημερινά έχουμε κάποιες ειδήσεις σε countdown. Μια μέρα, λοιπόν, στο νούμερο 1 είχαμε μια κυρία που αποτύπωνε γελοιογραφίες πάνω σε ποτήρια. Κάναμε έκπληξη στους παρουσιαστές και βγάλαμε στον αέρα δύο ποτήρια με τις γελοιογραφίες τους. Δεν είχα δει τα ποτήρια πιο πριν και η αλήθεια είναι πως οι γελοιογραφίες δεν έμοιαζαν καθόλου με την Κατερίνα και τον Κρεατερό. Για την ακρίβεια ήταν η αποτύπωση της χειρότερής του εκδοχής. Όταν, λοιπόν, τα είδαν στον αέρα, ειδικά της Κατερίνας δεν της άρεσε καθόλου. Στον αέρα το υποστήριξαν μια χαρά, αλλά στο διάλειμμα έγινε χαμός» λέει γελώντας.

Read More

And More