Αποστολή TLIFE: Ένα 24ωρο με τον Θοδωρή Μαραντίνη στη Ρώμη!

Πρωί Κυριακής. Λίγες ώρες μετά από ένα ακόμα εκρηκτικό live στο Camorra, ο Θοδωρής Μαραντίνης φτάνει στο αεροδρόμιο για να προλάβει την πτήση του. Τελικός προορισμός η ιταλική πρωτεύουσα! Παρά την κούρασή του, ο frontman των Onirama δεν χάνει στιγμή το κέφι του. Kάνει πλάκα μαζί μας και δέχεται να τον φωτογραφήσουμε για το instagram του TLIFE. Κι εμείς το εκμεταλλευτήκαμε και το κάναμε σε όλο το ταξίδι!

Ο Θοδωρής ταξίδεψε μέχρι τη Ρώμη για να εμφανιστεί στη συναυλία της Nathalie. H Ιταλίδα τραγουδίστρια μάλιστα έδωσε ιταλικούς στίχους στην γνωστή επιτυχία των Onirama “Κλεψύδρα” και το τραγούδησαν μαζί στη σκηνή του Auditorium Parco della Musica. Μέχρι όμως να φτάσουμε στη μεγάλη βραδιά, όπου ο Έλληνας τραγουδιστής μάγεψε το κοινό, σου παρουσιάζουμε καρέ καρέ όλα όσα έκανε!


Ο Θοδωρής είχε βρεθεί ξανά στη Ρώμη μέσα στο καλοκαίρι για να εμφανιστεί στο ραδιόφωνο της Rai


Εκτός από το να τραγουδάει στα ιταλικά, ξέρει και να μιλάει με ευχέρεια τη γλώσσα

Η άφιξη στο ξενοδοχείο

Νωρίς το μεσημέρι φτάσαμε σε ένα από τα κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης, το οποίο απέχει λίγα μόλις λεπτά από τον συναυλιακό χώρο. Η ξεκούραση ήταν απαραίτητη γιατί το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η πρόβα για τo live.

Η πρόβα στο Auditorium


Πρόκειται για έναν συναυλιακό χώρο επιβλητικό και με καινοτόμα αρχιτεκτονική από τον Renzo Piano


Στο Auditorium φιλοξενούνται κάποιες από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της Ρώμης


Η χημεία του Θοδωρή και της Nathalie ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή


O frontaman των Onirama άλλωστε είχε τον αέρα ενός rockstar και κατάφερε να τους κερδίσει όλους

Με την αγαπημένη του κιθάρα -την δεύτερη αγαπημένη του για την ακρίβεια- ο Θοδωρής έκανε πρόβα στην διασκευασμένη “Κλεψύδρα” αλλά και στο τραγούδι της Nathalie με τίτλο “Call my name”.

Τα δύο τραγούδια που ερμήνευσαν στο live

Το αγγλόφωνο τραγούδι ήταν αυτό που σιγοψιθύριζε σχεδόν σε όλη τη διαδρομή μέχρι το ξενοδοχείο όπου επέστρεψε για να ετοιμαστεί αλλά και στην μικρή βόλτα που κάναμε για φαγητό. Φυσικά, τιμήσαμε την αυθεντική ιταλική pizza!

Λίγο πριν τη συναυλία

Όσο η ώρα περνούσε και πλησίαζε το live, το κέφι του Θοδωρή παρέμενε αμείωτο! Δεν σταμάτησε μάλιστα, φτάνοντας στο καμαρίνι του, να τραγουδάει, να μιλάει στους υπόλοιπους τραγουδιστές, αλλά και να κάνει ζέσταμα στη φωνή του.


Λίγο πριν το ντουέτο τους στη σκηνή φρόντισε να τσεκάρει αν η Nathalie είναι έτοιμη


Εκείνος, ήταν πανέτοιμος!


Στο καμαρίνι έκανε πρόβα στα δύο τραγούδια, ενώ μας σιγοτραγούδησε και το -αγαπημένο μου- “Τι είναι αγάπη”


Λίγα μόλις λεπτά πριν από το live και δεν σταματά να γρατσουνάει την κιθάρα του


Ο Θοδωρής μας δείχνει τα αγαπημένα του παπούτσια τα οποία ανέβασε και στον λογαριασμό του στο instagram


Ακολούθησε το εντυπωσιακό live! Ο Θοδωρής ενθουσίασε το κοινό με την εμφανισή του και απέσπασε το πιο ζεστό χειροκρότημα. Εντυπωσιασμένοι από την παρουσία του ήταν και οι υπόλοιποι μουσικοί που συμμετείχαν στη βραδιά.

Εντυπωσιασμένη κι εγώ από το 24ωρο που πέρασα μαζί του στη Ρώμη γιατί γνώρισα έναν Θοδωρή Μαραντίνη διαφορετικό από αυτόν που είχα στο μυαλό μου. Δεν γίνεται να σου μεταφέρω όλες τις λεπτομέρειες -αν και σύντομα θα τον γνωρίσεις κι εσύ καλύτερα- αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά ένα πράγμα: Είναι ένας rockstar!

Read More

And More