Αποχώρηση «βόμβα» από θεατρική παράσταση! Η Ελένη Καστάνη έφυγε 8 μέρες πριν την πρεμιέρα!  

Μόλις 8 μέρες πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Μαρία Πενταγιώτισσα» στην Αθήνα και την προγραμματισμένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η Ελένη Καστάνη αποφάσισε να αποχωρήσει από το θίασο του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη δημιουργώντας πανικό στους συντελεστές του. Η γνωστή ηθοποιός που είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους  πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την παράσταση που σκηνοθετεί  ο Μάνος Καρατζογιάννης δημιουργώντας πλήθος ερωτημάτων.

Την είδηση ανέφερε αρχικά η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως το βράδυ της 17ης Ιουνίου, οι συντελεστές ενημερώθηκαν ότι η Ελένη Καστάνη αποχωρεί από την παράσταση, μόλις λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή περιοδεία. Η ηθοποιός, είχε συμφωνήσει για τον συγκεκριμένο ρόλο από τον Απρίλιο και ουδείς περίμενε αυτήν την εξέλιξη.

Η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή είχε βρεθεί στα παρασκήνια των προβών, εκεί όπου η ηθοποιός είχε μιλήσει στην κάμερα και δήλωσε χαρούμενη για τη δουλειά αυτή.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ομάδας της Φαίης Σκορδά, στο Πρωινό Ant1, η Ελένη Καστάνη παρόλο που ήθελε πολύ αυτόν το ρόλο, το τελευταίο διάστημα δυσανασχετούσε πολύ και η ρήξη δεν άργησε να έρθει. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα, ανέφεραν πως η ηθοποιός δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πως ο θίασος ψάχνει για αντικαταστάτρια.

Το πιο πιθανό μάλιστα όνομα για το ρόλο φαίνεται να είναι αυτό της Βίκυς Σταυροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός είναι ελεύθερη αυτό το καλοκαίρι και είναι σίγουρα η πιο κοντινή λύση μιας και είναι κολλητή φίλη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. Στην παράσταση άλλωστε, θα συμμετέχει και η κόρη της Δανάη Μπάρκα.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Read More

And More