Άρης Σερβετάλης: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν κάνει ερωτικές σκηνές στα έργα του

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, με αφορμή τον ρόλο του στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» ο Άρης Σερβετάλης μίλησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και στην «Ελένη» για το έργο, τη συνεργασία του με τον Μίκι Ρουρκ και τον λόγο που δεν κάνει πλέον ερωτικές σκηνές.

«Δεν περίμενα όση ανταπόκριση, είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Έσκυψα πάνω στη μέθοδο και την οποία το έκανε. Το έκανε με ταπείνωση. Ήταν μέτοχος τέτοιων ενεργειών και είχε μία πληρότητα, μία αγάπη για όλους», είπε ο ηθοποιός για το πως προσέγγισε το ρόλο του Αγίου Νεκτάριου.

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε και για τη στροφή του στην πίστη. Σημείο σταθμός ήταν η συνάντησή του με έναν ιερομόναχο και η κατάσταση στην οποία βρισκόταν. «Ήταν η παραδοχή ενός ανθρώπου που βρισκόταν στον πάτο. Είχα αποδεχτεί το χάος και χρειαζόμουν βοήθεια. Αισθάνομαι την αίσθηση της ευθύνης που συμμετέχω στα πράγματα».

Όσο για τον λόγο που δεν κάνει ερωτικές σκηνές, ο Άρης Σερβετάλης δήλωσε: «Δεν κάνω ερωτικές σκηνές, δεν το αισθάνομαι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Δεν θέλω καν να ξεκινήσω καν από τη διαδικασία του φιλιού, αλλά αυτό είναι κάτι προσωπικό που αισθάνομαι και επειδή το αισθάνομαι, το καταθέτω σε μία νέα συνεργασία».

Ο Άρης Σερβετάλης συνεργάστηκε με τον Μίκι Ρουρκ, για τον οποίο είχε τις καλύτερες εντυπώσεις. «Ο Μίκι Ρουρκ έχει φοβερό εκτόπισμα, το ένιωθες με το που έμπαινες στο σετ. Έντονη παρουσία και έντονος χαρακτήρας. Είχαμε μία διαλογική δράση».

Read More

And More