Άρης Σοϊλέδης – Survivor: Όταν ο ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του Μαρία Αντωνά

Ο Άρης Σοϊλέδης  είναι και επίσημα ένας από τους νέους παίκτες Survivor. Θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος του φετινού ριάλιτι;

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο αποχαιρετώντας τους δικούς του ανθρώπους και φυσικά την Μαρία Αντωνά με την οποία είναι ζευγάρι.

Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Η κινηματογραφική πρόταση γάμου

Ήταν Ιούλιος του 2021 όταν ο γνωστός ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην Μαρία Αντωνά διοργανώνοντας τα πάντα στην εντέλεια προκειμένου να εντυπωσιάσει την καλή του.

«Είπε ναι! Υπόσχομαι να σε κάνω ευτυχισμένη και να σε προστατεύω για το υπόλοιπο της ζωής μας», είχε αναφέρει ο Άρης Σοιλέδης στη λεζάντα της ανάρτησής του, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη@soiledis11)

Η Μαρία Αντωνά είχε δηλώσει για την πρόταση γάμου: «Κάποια στιγμή μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός».

Άρης Σοϊλέδης: Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Θήβα τον Φεβρουάριο του 1991. Έχει μετρήσει εκατοντάδες χιλιόμετρα στο γρασίδι ως… αριστερός πλάγιος αμυντικός. Έχει αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, αλλά και της ιστορικής ομάδας Στεάουα Βουκουρεστίου.

Δηλώνει αρκετά πεισματάρης και σίγουρος ότι θα φτάσει στον τελικό του Survivor. Οι φίλοι του φοβούνται πως δεν θα αντέξει την πείνα, ο ίδιος όμως γνωρίζει πολύ καλά πώς να πειθαρχεί τη σκέψη του και να… σκοράρει όταν και όπως πρέπει, ώστε η ομάδα του να μην στερηθεί τίποτα απολύτως!

 

Read More

And More