Άρης Σοϊλέδης: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές – Η ανακοίνωση στο διαδίκτυο και το σχόλιο της Μαρίας Αντωνά

Μετά την υποψηφιότητα του Θανάση Βισκαδουράκη, άλλο ένα πρόσωπο που ανήκει και στον καλλιτεχνικό χώρο κατεβαίνει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Βοιωτία.

Αναλυτικότερα, ο Άρης Σοϊλέδης ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιατρό Κώστα Μαρκόπουλο κι έγραψε:

«Αγαπητοί μου φίλοι αποφάσισα την αγάπη και την στήριξη σας που την απολαμβάνω απλόχερα σε κάθε μου βήμα να την μετατρέψω σε προσφορά για τον τόπο μου και ιδίως τα νέα τα παιδιά, αυτές και αυτούς που είναι το μέλλον και η ελπίδα μας για μια πιο ποιοτική και ελπιδοφόρα κοινωνία

Δέχθηκα μια ενδιαφέρουσα αλλά και ιδιαίτερα προκλητική πρόταση από έναν άνθρωπο που γνωρίζω χρόνια και εκτιμώ για την πορεία του, τον γιατρό Κώστα Μαρκόπουλο διευθυντή χειρουργό θώρακος και αγγείων στο Ιατρικό Κέντρο ψυχικού.

Ο γιατρός μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στην Βοιωτία στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με το οποίο θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς.

Αποφάσισα να συστρατευτώ. Αποφάσισα να σας ζητήσω την στήριξη σας και την ψήφο σας ώστε να είμαι ισχυρός και χρήσιμος στον τόπο τον οποίο μεγάλωσα .. Ο γιατρός μου ζήτησε την συμβολή μου κυρίως στα ζητήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Στερεά , την εμπειρία μου στον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό αλλά και στην δημιουργία εστιών άθλησης και ψυχαγωγίας των νέων που είναι και δικό μου προσωπικό όνειρο από μικρό παιδί.

Ελπίζω να ωθήσουμε όσους περισσότερους νέους μπορούμε στον αθλητισμό και να δώσουμε μια διέξοδο να αγωνιστούν για την υγεία τους και όσα αγαπούν και θέλουν να πετύχουν ! Θα το κάνω με χαρά και αφοσίωση διότι γνωρίζω πως η Βοιωτία το έχει ανάγκη …

Ο Κώστας Μαρκόπουλος είναι έμπειρος πολιτικός, είναι ριζοσπαστικός και αποφασιστικός στις απόψεις και προοδευτικός.

Έχουμε κοινή πίστη ότι τα κόμματα είναι περιττά στην Αυτοδιοίκηση για να μπορούμε να απαιτούμε. Πάμε μαζί να κάνουμε την Βοιωτία έναν τόπο πιο όμορφο, πιο φιλόξενο και πιο ελκυστικό ! Σας ευχαριστώ».

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Soiledis (@soiledis11)

Η Μαρία Αντωνά εύχεται καλή επιτυχία

«Υπέροχος άνθρωπος ο κύριος @konstantinos_markopoulos ! Υπέροχο να επιλέγεις να συνεισφέρεις στο στοιχείο σου , τον αθλητισμό! Καλή επιτυχία» έγραψε η Μαρία Αντωνά κάτω από τη φωτογραφία του Άρη Σοϊλέδη.

Read More

And More