Αthens Xclusive Designers Week: Οι πρώην “Survivors” γίνονται για μία μέρα μοντέλα! [pics]

Η Αthens Xclusive Designers Week επιστρέφει για ακόμη μια φορά με στόχο να μας παρουσιάσει τις νέες τάσεις της μόδας και ένα πλούσιο πρόγραμμα καταξιωμένων αλλά και νέων δημιουργών που θα μας δείξουν τις συλλογές τους για τη νέα σεζόν. Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί 31/10 – 4/11 στο Ζάππειο Μέγαρο και όλοι ανυπομονούμε να δώσουμε το παρών!

Φυσικά, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες και όλοι τρέχουν με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Σόφη Πασχάλη και η Ειρήνη Κολιδά  μάλιστα, θα εμφανιστούν στην πασαρέλα της AXDW την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, φορώντας δημιουργίες του οίκου Kathy Heyndels.

Λίγο πριν την εμφάνισή τους στην 24rd Athens Xclusive Designers Week, οι σέξι Survivors βρέθηκαν στο κατάστημα του οίκου Kathy Heyndels, ώστε να κάνουν το απαραίτητο fitting, λίγο πριν περπατήσουν στην επίδειξη μόδας! Η δημοσιογράφος του Alpha, η yoga instructor και η personal trainer δοκίμασαν υπέροχες δημιουργίες, πάντα υπό την καθοδήγηση του του ιδιοκτήτη, Γιάννη Τόγκου.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More