Αθηναΐς Νέγκα: Το «τρολάρισμα» στην Τίνα Μεσσαροπούλου για το κόψιμο της εκπομπής της! [pics]

Αθηναΐς Νέγκα: Το «τρολάρισμα» στην Τίνα Μεσσαροπούλου για το κόψιμο της εκπομπής της! [pics] | tlife.gr

Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση της Αθηναΐδας Νέγκα, η οποία για δικούς της λόγους, αποφάσισε να δημοσιεύσει στο λογαριασμό της στο Instagram την προσωπική συνομιλία που είχε με την δημοσιογράφο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ  Τίνα Μεσσαροπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν το τηλεοπτικό παιχνίδι της παρουσιάστριας, «Κουζίνα…για δύο» στο Open Tv να «κόβεται» πριν καν ξεκινήσει. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, είχε προβληθεί και το επίσημο τρέιλερ της εκπομπής.

Με αφορμή την απόσυρση του τρέιλερ, η Τίνα Μεσσαροπούλου, δημοσιογράφος και της εκπομπής του Alpha «Happy Day», επικοινώνησε με την παρουσιάστρια και την ρώτησε αν κόβεται το παιχνίδι που θα παρουσίαζε. Η Αθηναΐς, «τρόλαρε» την δημοσιογράφο αποφεύγοντας να απαντήσει ξεκάθαρα στην ερώτησή της.

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει την αλήθεια στους διαδικτυακούς της φίλους, με νέα ανάρτησή της, αναφέροντας πως δεν γνωρίζει αν αληθεύει ή όχι το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηναΐς έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω ιδέα αν το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπουλου αληθεύει, δεν γνωρίζω σε βάθος τίποτα πέρα από το ότι σήμερα κ αύριο έχω υπερβολική δουλειά σε ράδιο, εφημερίδα και τηλεόραση, αν όντως κόβεται η τηλεοπτική εκπομπή πριν αρχίσει, αν δεν άρεσα σε κάποιον, είναι σκληρό – πέρα από πλάκα -να το γράφει και να με ρωτάει στη μέση μιας μέρας εξαντλητικής δουλειάς τόσο επίμονα  – εφόσον είναι σίγουρη κ το υπογράφει. Είμαι σίγουρη πως γνωρίζει πως ο παρουσιαστής και εργαζόμενος μαθαίνει πάντα τελευταίος – ας πάρει το κανάλι. Εμένα τι με ταράζει; Ποιον αφορά επίσης το ότι εγώ «δεν άρεσα καθόλου σε κάποιον και με έκοψε;»

Δες παρακάτω την προσωπική τους συνομιλία όπως αυτή δημοσιεύτηκε στα social media της παρουσιάστριας:

 

 

 

 

READ more