Ατζούν Ιλίτζαλι: Το μήνυμα για την παρουσίαση του Survivor και η μπηχτή για τη σχέση Μαριαλένας – Σάκη

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι ανέλαβε για δύο ημέρες την παρουσίαση του ελληνικού Survivor, καθώς ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να υποδεχθεί στον κόσμο το τέταρτο παιδί του, καρπό του έρωτά του με την Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Ο Τούρκος παραγωγός φαίνεται πώς ήρθε να αναστατώσει τη μπλε ομάδα και συγκεκριμένα να βγάλει στη φόρα το παρασκήνιο της σχέσης της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια και είσοδος εκείνου στο παιχνίδι άφησε άφωνη την παίκτρια των μπλε. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι ρώτησε, δίχως ντροπή, τα πάντα για τη σχέση τους, δίνοντας έτσι απαντήσεις σε όλες τις απορίες μας.

Με αφορμή, λοιπόν, την παρουσία του στο ελληνικό Survivor, ο Ατζούν Ιλίτζαλι έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, μίλησε για αυτή την εμπειρία ενώ πέταξε και τη σπόντα του για τη σχέση Μαριαλένας – Σάκη.

“Ήταν πολύ μεγάλη χαρά για εμένα να παρουσιάσω για δυο ημέρες το ελληνικό Survivor, στην θέση του επιτυχημένου παρουσιαστή μας Γιώργου Λιανού. Ζούμε μια συναρπαστική σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσω τα ελληνικά μου στα επόμενα 20 χρόνια. Με κάνει παρά πολύ ευτυχισμένο η αγάπη που δείχνουν οι Έλληνες φίλοι μου, τόσο σε εμένα όσο και στους συνεργάτες μου, όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ παρά πολύ τους παίκτες του Survivor, εσάς τους τηλεθεατές και όλους τους συνεργάτες μου.
Υ.Γ Αυτό που αναρωτιέμαι ακόμα είναι, τι σκέφτεται η Μαριαλένα για τον Σάκη”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Δες την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acun Ilıcalı (@acunilicali)

Read More

And More