Άβα Γαλανοπούλου: “Η οικογένειά μου με κρατάει ακόμα όρθια!”

Την πόρτα της ανακρίτριας στο Βόλο πέρασε πρόσφατα η Άβα Γαλανοπούλου και κατέθεσε στοιχεία για την υπόθεση με τον πρώην σύντροφό της, που όπως αναφέρει τις πήρε όλες τις οικονομίες μιας ζωής. Η γνωστή ηθοποιός κατηγόρησε το 2011 τον πρώην σύντροφό της πως την εξαπάτησε και ενώ εκείνη του είχε διαθέσει όλα τα χρήματά της για να τα επενδύσει, δεν της τα επέστρεψε ποτέ.

Η Άβα, μάλιστα πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο και έφθασε μέχρι και στα όρια της νευρικής ανορεξίας από τη στενοχώρια της, όταν πληροφορήθηκε πως ο έρωτας της ζωής της, την χρησιμοποίησε για να βγάλει κέρδος, όπως δήλωσε στο παρελθόν και η ίδια.

Όπως διαβάζουμε στη Realnews, όσοι την ζουν από κοντά, την ακούν να λέει συχνά – πυκνά με συγκίνηση: “Η αγάπη της οικογένειάς μου με κρατάει ακόμη όρθια! Περνάω έναν… γολγοθά προσπαθώντας να δικαιωθώ, αλλά ευτυχώς έχω πλάι μου τους δικούς μου αβθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι το παν για μένα. Αν δεν τους είχα δεν ξέρω τι θα έκανα.”

Με την αδερφή της Ελίνα

“Δεν ήθελα να το πω σε κανέναν, αλλά έχανα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου και βρήκα το κουράγιο να το πω στις αδελφές μου, που είναι οι φύλακες αγγελοί μου!”. Ζουν μαζί στο διώροφο σπίτι τους στο Παγκράτι και η Άβα λατρεύει να παίζει με τις ανιψιές της που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμά της. Αν και η ίδια διαφωνεί…

Από το 2011 αγωνίζεται να πάρει πίσω το τεράστιο ποσό (λέγεται ότι φτάνει τα 500.000 ευρώ) και δεν θα σταματήσει να το διεκδικεί, όσο προδομένη κι αν νιώθει.

Διάβασε περισσότερα στη Realnews που κυκλοφορεί!

Read More

And More