Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου!

Δύο μήνες μετά το χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου είναι ξανά ερωτευμένος! Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δεν διστάζει μάλιστα να μοιραστεί φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο στον προσωπικότου λογαριασμό στο instagram. Δες εδώ! Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές του Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη και φαίνεται πως απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή.

Η κίνηση του επιχειρηματία να δημοσιοποιεί φωτογραφίες με τη νέα του σχέση σχολιάστηκε από την πρώην σύντροφό του σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People. “Με απογοήτευσε πιο πολύ παρά με στενοχώρησε. Γιατί σκέφτομαι πως είναι ίσως πολύ γρήγορα για να σου συμβεί κάτι τέτοιο και να το δημοσιοποιήσεις κιόλας. Κάν’ το, αλλά κράτα το για σένα για λίγο, για να σεβαστείς όσα έζησες με έναν άλλο άνθρωπο επί χρόνια. Αυτή είναι η δική μου λογική. Αλλά από εκεί και πέρα θα επιμείνω πως υπάρχει αγάπη και θα βάλω μια τελεία. Του εύχομαι τα καλύτερα, όπως εύχομαι και σε όλους τους ανθρώπους που έχω αγαπήσει και όχι μόνο”, δήλωσε η Κατερίνα.

Ποια είναι όμως η Λευκοθέα Καβρουλάκη που έχει κλέψει την καρδιά του Βασίλη; Η όμορφη καθηγήτρια φυσικής αγωγής μένει επίσης στα νότια προάστια. Η οικογένειά της δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης. Ακριβώς όπως και του αγαπημένου της και μάλιστα συνεργάζονται, όπως διαβάζουμε στην Real Life, σε δύο μπαρ.

Οι γονείς τους φαίνεται να εγκρίνουν τη σχέση τους αφού πρόσφατα βρέθηκαν όλοι μαζί σε opening για την έναρξη της σε σεζόν σε club restaurant του ομίλου Σταθοκωστόπουλου.

Read More

And More