Αυτοί είναι οι πιο… Hollywood γάμοι της χρονιάς!

Ορκισμένοι εργένηδες, επί χρόνια σύντροφοι, πολύτεκνοι γονείς και πάνω από όλα star του Hollywood. Το 2014 σημαδεύτηκε από λαμπερούς γάμους αλλά και λιτές τελετές με τις οποίες οι διασημότητες του πλανήτη αποφάσισαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους!

Kim KardashianKanye West


Ένας από τους πιο χλιδάτους γάμους της χρονιάς έλαβε χώρα τον περασμένο Μάιο στην Φλωρεντία της βόρειας Ιταλίας. Η τηλεπερσόνα και ο rapper σύντροφός της επέλεξαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης. Μια μέρα πριν τον γάμο του το ζευγάρι είχε παραχωρήσει για εκλεκτούς καλεσμένους ένα prive πάρτι στις γαλλικές Βερσαλλίες.

Kelly RowlandTim Witherspoon

Το πρώην μέλος των Destinys Child παντρεύτηκε παρουσία της καλής της φίλης Beyonce, τον καλό της σε μια ρομαντική τελετή στην Costa Rica. Ο γάμος της τραγουδίστριας δεν συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του Τύπου λόγω της πολυτέλειας του όπως συνηθίζεται στον μαγικό κόσμο των celebrities, αλλά λόγω του ότι εκεί βρισκόταν και η αδερφή της Beyonce, Solange, λίγες ημέρες μετά τον διαβόητο καυγά της με τον Jay Z σε ασανσέρ μετά από φιλανθρωπικό Gala.

Angelina Jolie- Brad Pitt


Στις 23 Αυγούστου στο κτήμα τους Chateau Miraval στη Γαλλία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου οι λαμπεροί αστέρες του Hollywwod. Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie υπέκυψαν στις πιέσεις των 6 παιδιών τους που ήθελαν τους γονείς τους παντρεμένους και δεσμεύτηκαν ενώπιον Θεού και –λίγων και εκλεκτών- ανθρώπων σε μια λιτή τελετή. Την παράσταση πάντως έκλεψε σίγουρα το πέπλο της μαμάς Jolie που διακοσμήθηκε από τις ζωγραφιές των 6 παιδιών της οικογένειας.

Elisabetta Canalis – Brian Perry


Μπορεί ο πρώην της – George Clooney– να μονοπώλησε με τον γάμο του το ενδιαφέρον των Μ.Μ.Ε. όμως γεγονός παραμένει ότι η 46χρονη Ιταλίδα ηθοποιός πρόλαβε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από εκείνον. Η Elisabetta Canalis, παντρεύτηκε τον χειρούργο σύντροφό της σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στη Σαρδηνία, λίγες ημέρες πριν τον γάμο του George Clooney και της Amal Alamuddin.

George Clooney – Amal Alamuddin

Εκείνος φόρεσε ένα κοστούμι Armani, δείχνοντας όπως πάντα εντυπωσιακός κι εκείνη μία από τις τελευταίες νυφικές δημιουργίες του Oscar de la Renta πριν τον θάνατο του. Συναντήθηκαν στο Piano Nobile, το πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Βενετίας που είχε στολιστεί ειδικά για την περίσταση. Ο George Clooney και η Amal Alamuddin, παντρεύονταν τον περασμένο Σεπτέμβριο και την ίδια ώρα τόνοι μελάνης χύνονταν για να γράψουν τις λεπτομέρειες του μυστηρίου σε δημοσιογραφικά γραφεία σε όλο τον κόσμο. Ναι, είναι γεγονός που μοιάζει ακόμα και σήμερα απίστευτο. Ο ορκισμένος εργένης George Clooney παντρεύτηκε και ευτυχώς για εμάς η γυναίκα που τον έπεισε να κάνει αυτό το βήμα είναι η ίδια που προσπαθεί να πείσει τους Βρετανούς να μας επιστρέψουν τα γλυπτά του Παρθενώνα.

Neil Patrick Harris – David Burtka

Μπορεί στη σειρά How I met your Mother να έπαιζε τον γυναικοκατακτητή, όμως στην πραγματικότητα ο Neil Patrick Harris είναι ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης και μάλιστα – από φέτος- παντρεμένος με τον επί μία δεκαετία σύντροφό του David Burtka. Το ευτυχισμένο ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε το 2011, έχει μάλιστα υιοθετήσει και δύο παιδιά, τα δίδυμα Gideon και Harper.

Jodie Foster – Alexandra Hedison

Έναν χρόνο μετά τη δημόσια παραδοχή της ότι είναι ομοφυλόφιλη στην ομιλία της στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, αποφάσισε να βάλει και… την κουλούρα με τη σύντροφό της. Η Jodie Foster και η φωτογράφος και ηθοποιός σύντροφός της παντρεύτηκαν μυστικά και ο εκπρόσωπος Τύπου της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση λίγες ημέρες αφού η είδηση διέρρευσε στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Eros Ramazzoti – Marica Pellegrinelli

Φορώντας ένα νυφικό φόρεμα Valentino γεμάτο με νότες στάθηκε στο πλευρό του Eros Ramazzoti η 26χρονη σύντροφός του και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης στο Palazzo Reale στο Μιλάνο. Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του διάσημου τραγουδιστή που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Jessica Simpson – Eric Johnson

Μετά από 5 χρόνια σχέσης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας η τραγουδίστρια και ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2014 στο ράντσο “San Ysidro” στο Montecito της Καλιφόρνια. Παρόντες στην τελετή ήταν φυσικά και τα δύο παιδιά του ζευγαριού, η κόρη τους Maxwell και ο γιος τους Ace.

Solange KnowlesAlan Ferguson

Πάνω σε λευκά ποδήλατα έφτασαν στην εκκλησία της Νέας Ορλεάνης όπου παντρεύτηκαν, η αδερφή της Beyonce και ο σκηνοθέτης σύντροφός της. Οι καλεσμένοι του ζευγαριού – ανάμεσα τους φυσικά και η Beyonce με τον Jay Z παρά τον τσακωμό που είχε προηγηθεί λίγους μήνες πριν με τη νύφη- είχαν ντυθεί σε διάφορες αποχρώσεις του λευκού. Όλα θα ήταν τέλεια, αν η νύφη δεν είχε βγάλει εξανθήματα σε όλο της το πρόσωπο. Δυστυχώς για τη Solange Knowles ο κυριότερος λόγος για τον οποίο θα θυμόμαστε αυτόν τον γάμο είναι η δερματική αλλεργία που ανέπτυξε!

Elton John – David Furnish

Μετά από 20 χρόνια σχέσης, έναν πολιτικό γάμο (το 2005 στην Αγγλία) και την απόκτηση δύο παιδιών με παρένθετη μητέρα (τον 3χρονο Zachary και τον 23 μηνών Elijah) παντρεύτηκαν σε μία ρομαντική τελετή ο Elton John και ο David Furnish. Το ζευγάρι υποδέχτηκε στα μέσα του Δεκέμβρη στην έπαυλη του στο Windsor τους περίπου 50 καλεσμένους του, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν αρκετοί star.

Read More

And More