Bruce Willis: Τα media αναρωτιούνται γιατί είναι καραντίνα με τη Demi και όχι με την σύζυγό του! [pics]

O Bruce Willis, συνεχίζει να είναι καραντίνα με την πρώην σύζυγό του Demi Moore τα παιδιά και τα σκυλιά του για 27 ημέρα! Μετά τις πρώτες φωτογραφίες η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε άλλη μια, με όλη την οικογένεια και τον Willis, να διαβάζουν ένα βιβλίο με τίτλο “Πώς να κυβερνήσεις το κόσμο από τον καναπέ σου”!

Tην ίδια ώρα η σύζυγός του ηθοποιού Emma, είναι στην καραντίνα στο σπίτι τους με τις δυο κόρες τους την 8χρονη Mabel και την 5χρονη Εvelyn. Μάλιστα η σύζυγος του Μπρους σχολίασε στο instagram τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η “πρώτη οικογένεια” του άντρα της λέγοντας πως της λείπουν πολύ!

Όπως είναι λογικό τα media αναρωτιούνται γιατί ο Μπρους προτίμησε να κλειστεί στο σπίτι με την πρώην σύζυγό του και όχι με την νυν, αλλά δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες γιατί συνέβη αυτό… Μάλιστα η Daily Mail αναφέρει ότι έστειλε ερώτημα στους μάνατζερ των ηθοποιών χωρίς ακόμα να έχει πάρει απάντηση.

Η νέα φωτογραφία με όλη την οικογένεια, διαβάζει ένα βιβλίο

Όπως φαίνεται πάντως η σύζυγος του Μπρους εγκρίνει την επιλογή του να απομονωθεί με την πρώην σύζυγό του και μάλιστα τους κάνει αστεία σχόλια στο instagram!

Στις 19 Μαρτίου πάντως η σύζυγος του Μπρους του ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του με αυτή την οικογενειακή φωτογραφία, τονίζοντας πως δεν μπορεί να τη δει αφού δεν έχει ο ίδιος social media

Read More

And More