Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Τα τρυφερά τετ α τετ στο Κολωνάκι (pics)

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η τηλεοπτική «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες και ο ηθοποιός, που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Mega, Σχεδόν ενήλικες, είναι full in love. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τα περιοδικά HELLO και YOU weekly σε χαλαρή βόλτα τους στο Κολωνάκι.

 

Το ζευγάρι, που κυκλοφόρησε στο κέντρο της Αθήνας με τη βέσπα του ηθοποιού, δεν έκρυβε τον έρωτά του. Όπως θα δεις στις εικόνες, δεν έλειπαν τα φιλιά και οι αγκαλιές μεταξύ τους στη μέση του δρόμου.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος είχε αποκαλύψει ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί το ερχόμενο καλοκαίρι σε στενό κύκλο. «Το επόμενο καλοκαίρι θα κάνουμε το γάμο της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου», είχε δηλώσει ο σχεδιαστής.

«Γάμοι θα γίνουν πολλοί το καλοκαίρι, σίγουρα. Θα βρούμε ένα γάμο να πάμε, ως wedding crashers. Δεν ξέρω τι λέει ο κύριος σχεδιαστής. Το ξέρω ότι έχει γίνει χαμός με αυτό, έχω δει τι έχει γίνει… Όταν είναι να συμβεί, είστε καλεσμένοι, εννοείται», είχε δηλώσει, ανταπαντώντας στον Νίκο Αποστολόπουλο, σε εμφάνισή της στο The 2Night Show.

Το ζευγάρι σε παλαιότερες κοινές εμφανίσεις τους:

 

Read More

And More