Δανάη Στράτου: Οι φωτογραφίες από την Αίγινα, λίγο μετά το επεισόδιο με τον Βαρουφάκη στο λιμάνι του νησιού

Μια όμορφη βόλτα στα πιο απομονωμένα σημεία της όμορφης Αίγινας έκανε η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου. Το ζευγάρι, που όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του «Μέρα 25» στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μαζί σου», βρίσκεται στο ησυχαστήριο του στο νησί, πολύ πριν επιβληθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας και η καραντίνα περνά τις μέρες του δημιουργικά με ηρεμία και ασφάλεια.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου διαθέτουν μια πολύ όμορφη εξοχική κατοικία στην Αίγινα, όπου και περνούν συνήθως μεγάλο μέρος του χρόνου τους. Οι δυο τους, λοιπόν, όταν ξέσπασε η «φουρτούνα» με την πανδημία του κορονοϊού, αποφάσισαν να πάνε και να μείνουν στο νησί, όπου και τους βρήκε και η καραντίνα. Στόχος, μάλιστα, του Γιάνη Βαρουφάκη ήταν να μην επιστρέψει στην Αθήνα και να πραγματοποιήσει τα πολιτικά του καθήκοντα με τηλεδιασκέψεις, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Η επίσκεψή του πριν λίγες μέρες στην Αθήνα και το επεισόδιο που έγινε στο λιμάνι της Αίγινας με άνθρωπο του Λιμενικού όμως, προκάλεσε αντιδράσεις (δες εδώ τι έγινε). Ο ίδιος πάντως, βρίσκεται τώρα και πάλι στο νησί, δουλεύει κανονικά από το σπίτι και χαλαρώνει με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Μαζί του φυσικά είναι και η σύζυγός του Δανάη Στράτου, που ενόψει Μεγάλης Εβδομάδας περνά με κατανυκτικό τρόπο αυτές τις μέρες.

Η ίδια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφίες από τον περίπατο στο νησί και ήταν εντυπωσιακές.

Τα φωτογραφικά κλικς από το Instagram της Δανάης Στράτου

Read More

And More