Δεν αντάλλαξαν λέξη Αλιμπέρτη-Παρθένης!

Δεν αντάλλαξαν λέξη Αλιμπέρτη-Παρθένης! | tlife.gr

Μπορεί να βρέθηκαν μαζί, αλλά… δεν κατάφεραν να τα ξαναβρούν! Ο λόγος για τη γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη και τον πρώην αγαπημένο της Αλέξανδρο Παρθένη που βρέθηκαν μαζί σε μια εθελοντική εκστρατεία στο Αιγαίο. Οι δυο τους, αν και ταξίδεψαν με το ίδιο φουσκωτό φαίνεται πως δεν αντάλλαξαν λέξη!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Αλέξανδρος Παρθένης συμμετέχουν εθελοντικά στη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ομάδα Αιγαίου», η οποία προσφέρει ιατρικές συμβουλές και υπηρεσίες κάθε χρόνο σε πολλά νησιά της Ελλάδας. Οι δυο τους ανέλαβαν τα καθήκοντα τις γραμματειακής υποστήριξης, αλλά ακόμη και η εθελοντική τους κοινή προσπάθεια δεν φαίνεται να τους έφερε κοντά.

Η Σοφία και ο Αλέξανδρος μετά τον επεισοδιακό τους χωρισμό φαίνεται ότι δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το παρελθόν και δεν θέλουν να έχουν πολλές επαφές. «Συμπεριφέρονταν σαν ξένοι. Οι σχέσεις τους ήταν εντελώς τυπικές», αναφέρει στην εφημερίδα, κάτοικος της περιοχής. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι μετά το τέλος της εθελοντικής εργασίας το πρώην ζευγάρι επέλεξε να φάει σε ξεχωριστά μέρη, και να μείνει σε ξεχωριστά κτήρια ενοικιαζόμενων δωματίων.

READ more