«Δεν μου άρεσε η αλλαγή της Κορινθίου. Ο σκηνοθέτης της δεν νομίζω ότι την προστάτεψε…»

«Δεν μου άρεσε η αλλαγή της Κορινθίου. Ο σκηνοθέτης της δεν νομίζω ότι την προστάτεψε…» | tlife.gr

Όπως είναι γνωστό, η Μαρία Κορινθίου θα πρωταγωνιστήσει στη παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», η οποία θα ανέβει στο Θέατρο Broadway, ενσαρκώνοντας το «Κατερινιώ». Για τις ανάγκες του της, λοιπόν, η ηθοποιός έκανε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού έγινε ξανθιά. Μάλιστα, το νέο hairlook της το είδαμε για πρώτη φορά μέσα από μια εντυπωσιακή φωτογράφηση στο περιοδικό Down Town.

Στο Πρωινό της Τετάρτης, η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της σχολίασαν το εξώφυλλο της ηθοποιού, με τον Άρη Καβατζίκη να διαφωνεί με την απόφαση της Μαρίας αποχωριστεί τα μαύρα μαλλιά της.

«Την έχουμε αποκαλέσει Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι, είναι ένα μεσογειακό πρότυπο δεν μου αρέσει που έκανε την αλλαγή γιατί ούτε ο σκηνοθέτης της – συγγνώμη Γιώργο που το λέω – δεν νομίζω ότι την προστάτεψε. Είναι η άποψη μου εντελώς. Ο ρόλος ήταν για μια κρητικοπούλα, εκείνος γράφτηκε πάνω στην Αλίκη. Η Μαρία Κορινθίου είναι η Μαρία Κορινθίου και θα έπρεπε να κάνει τον ρόλο όπως η Μαρία Κορινθίου, το υπέροχο ζουμερό πλάσμα», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more