Δέσποινα Καμπούρη: “Νιώθω αδύναμη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και συνάμα φοβερά ευάλωτη”

Σοκαρισμένη είναι από χθες βράδυ η Δέσποινα Καμπούρη, καθώς όλα δείχνουν πως έπεσε Θύμα Τούρκων εθνικιστών χάκερ. Η γνωστή δημοσιογράφος από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε τον έλεγχο του προφίλ της στο Instagram, όταν οι χάκερς άλλαξαν το username της, έκαναν unfollow τα άτομα που ακολουθούσε και ανήρτησαν εικόνες και εθνικιστικά κείμενα για την Τουρκία.

Την υπόθεση ανέλαβε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η Δέσποινα, αρχικά έβγαλε μια ανακοίνωση, ενώ και σήμερα ανέβασε ένα νέο μήνυμα και μια νέα φωτογραφία στο νέο λογαριασμό που έφτιαξε. “Σήμερα ξεκινά μια καινούργια μέρα για μένα. Κόποι χρόνων πήγαν χαμένοι. Σβήστηκαν φωτογραφίες από τους χάκερς που δεν είχα αποθηκεύσει… Φωτογραφίες γλυκές και τρυφερές. Για την ακρίβεια δεν έχω ιδεα πώς μπορεί να τις χρησιμοποιήσουν στο μέλλον. Νιώθω αδύναμη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και συνάμα φοβερά ευάλωτη. Αλλά είμαι σίγουρη ότι με την δική σας αγάπη και υποστήριξη θα τα καταφέρω και πάλι. Σας ευχαριστώ για όλα. Με συγκινήσατε όσο δεν μπορώ να σας περιγράψω.

Στη συνέχεια ναέβασε και κάποια Instagram Stories από πληροφορίες που της στέλνουν οι διαδικτυακοί της φίλοι για τον παλιό της λογαριασμό. Σε μια μάλιστα απάντησε στα stories o χάκερ… Δες τα νέα στιγμιότυπα που ανέβασε η Δέσποινα Κμαπούρη.

https://www.instagram.com/p/BgNxP5RAm9w/

Read More

And More