Δέσποινα Βανδή: Έκανε άλλη μια ultra chic εμφάνιση και έκλεψε τις εντυπώσεις! [pics]

Το “Χ-Factor” επιστρέφει αύριο (Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου) στις οθόνες μας, στις 21.00, στο OPEN. To αγαπημένο μουσικό talent show έρχεται πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη φορά, αναζητώντας το νέο αστέρι της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα «χρυσό» συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, την Panik Records.

Η κριτική επιτροπή του “Χ-Factor” αποτελείται από τέσσερα αγαπημένα πρόσωπα, που έχουν τον πιο κρίσιμο και δύσκολο ρόλο, αυτόν της επιλογής. Ποιοι είναι αυτοί; O μοναδικός Χρήστος Μάστορας, ο πολυτάλαντος frontman των Melisses, του πιο δημοφιλούς και πετυχημένου ελληνικού γκρουπ σήμερα. H δυναμική Μελίνα Ασλανίδου, μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με μοναδική χροιά φωνής και διαχρονικά τραγούδια. Ο μετρ των ερτζιανών, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ένας από τους διασημότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στη χώρα μας. O Γιώργος Θεοφάνους, ο μεγαλύτερος σύγχρονος συνθέτης της γενιάς του, που έχει υπογράψει τις πιο μεγάλες επιτυχίες για κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές.

Η αγαπημένη Δέσποινα Βανδή, για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας, με τη μεγάλη μουσική της εμπειρία, τη μοναδική σκηνική της παρουσία και το ξεχωριστό επικοινωνιακό της χάρισμα, θα δώσει τον ρυθμό στο μεγαλύτερο μουσικό σόου της τηλεόρασης.

Το μεσημέρι της Τρίτης, στο “Μικρό Παλλάς“, οι ιθύνοντες του OPEN διοργάνωσαν μια avant-premiere του “Χ-Factor“, στην οποία οι κριτές και η παρουσιάστρια του μουσικού talent show παρακολούθησαν μαζί με δημοσιογράφους το πρώτο επεισόδιο, που θα δουν αύριο οι τηλεθεατές στις οθόνες τους.

Η Δέσποινα Βανδή έφτασε λίγο πριν τις 13:00 στο θέατρο, όπου είχε δοθεί το ραντεβού, και -όχι άδικα- έκανε τα φλας να αστράψουν πάνω της. Η δημοφιλής καλλιτέχνης, πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, πραγματοποίησε μια chic & sexy εμφάνιση, εντυπωσιάζοντας όσους την είδαν από κοντά. Φορώντας ένα μαύρο midi φόρεμα με lace details, συνδυασμένο με berry kitten heels, τσάντα στην ίδια απόχρωση, μαύρα cateye γυαλιά και χρυσούς κρίκους … “παρέδωσε” μαθήματα στυλ.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More