Δέσποινα Βανδή: H κόρη της, Μελίνα μεγάλωσε και είναι σαν αδερφές! Η έξοδός τους στο θέατρο [pics]

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες της χώρας μας. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει δοκιμάσει τις δυνατότητες της και σε άλλα πράγματα, πάντοτε με επιτυχία, όμως η αγάπη της για το τραγούδι είναι ατελείωτη. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων, έχουμε δει την επιτυχημένη τραγουδίστρια να εξελίσσεται επαγγελματικά, να δημιουργεί μια υπέροχη οικογένεια και να μοιράζεται στιγμές τις καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους κάτι που παλιότερα δεν έκανε.

Ο έρωτάς της με τον Ντέμη Νικολαΐδη αλλά και τα δύο τους παιδιά, Μελίνα και Γιώργος, είναι ότι πολυτιμότερο έχει και παρά το απαιτητικό της πρόγραμμα πάντα βρίσκει χρόνο για αυτούς. Τον Φεβρουάριο η Μελίνα θα γίνει 15 ενώ ο Γιώργος τον Αύγουστο 12. Η Δέσποινα χαίρεται να βλέπει να τα παιδιά της να μεγαλώνουν και να αποκτούν τους δικούς τους στόχους και τα δικά τους όνειρα. Μπορεί να βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά της, όμως, όπως η ίδια έχει δηλώσει, πρώτα είναι μαμά και μετά φίλη με αυτά.

Το βράδυ της Τετάρτης, η γνωστή τραγουδίστρια και η κόρη της, Μελίνα, βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στο θέατρο “Παλλάς”, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση “Οι Μάγισσες της Σμύρνης“. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε δει αρκετές φορές μαμά και κόρη να δίνουν το “παρών” σε θεατρικές παραστάσεις, αφού και οι δύο λατρεύουν να περνάνε χρόνο μαζί. Το θέατρο είναι μεγάλη τους αγάπη και αυτός είναι και ο λόγος που παρακολουθούν συχνά παραστάσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τις δύο γυναίκες.Η  Μελίνα έχει περάσει την μαμά της σε ύψος και είναι μία κούκλα. Όπως θα δεις, και οι δύο επέλεξαν casual look και κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Δέσποινα Βανδή με τους συντελεστές της παράστασης “Οι Μάγισσες της Σμύρνης”

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More