Διάσημες μαμάδες με τα παιδιά τους στην επίσημη πρεμιέρα του «Πήτερ Παν» στο θέατρο Αθηνά!

Το απόγευμα της Κυριακής 11 Νοεμβρίου, το αγαπημένο παραμύθι μικρών και μεγάλων, ο Πήτερ Παν, έκανε επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Αθηνά. Πρόκειται γα μια μαγευτική και σύγχρονη παράσταση, στην οποία ο θεατής ζει μαγικές στιγμές, περιπέτεια, αλλά και συγκίνηση.

Η Marossoulis Productions σε συνεργασία με τις Μαγικές Σβούρες μας ταξιδεύουν στον κόσμο του παραμυθιού και του ονείρου με το διαχρονικό αριστούργημα του J.M. Barrie. Τη διασκευή και τη σκηνοθεσία του έργου έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Αδάμης, ενώ η παράσταση ανεβαίνει με την φροντίδα της Ελεονώρας Μελέτη, που φέτος δοκιμάζει για πρώτη φορά τις ικανότητές της σε κάτι διαφορετικό.

Εμείς βρεθήκαμε εκεί και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από την θεατρική πανδαισία που παρακολουθήσαμε. Η σκηνοθεσία, τα κοστούμια, οι ηθοποιοί, η μουσική, όλα ήταν εκπληκτικά.  Τα παιδιά (μικρά και μεγάλα) που βρίσκονταν στο κοινό ταξίδεψαν στη Χώρα του Ποτέ και παρακολούθησαν καθηλωμένα όλα όσα διαδραματίστηκαν επί σκηνής και έδειχναν ενθουσιασμένα. Μάλιστα, χάρηκαν ιδιαίτερα που οι ηθοποιοί τα περίμεναν στην έξοδο του θεάτρου για να τους μιλήσουν και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους.

Μεταξύ άλλων, το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα του Πήτερ Παν έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz μαζί με τα παιδιά τους, όπως: η Όλγα Λαφαζάνη με την κόρη της, η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρίτσος με την κόρη τους, η Όλγα Πηλιάκη με τον γιο της, η Εύη Φραγκάκη με τον γιο της, η Δέσποινα Καμπούρη με τις κόρες της, ο Θανάσης Πάτρας με την σύζυγό του με τις κόρες τους, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Ορέστης Τζιόβας με τη σύζυγό του.

Η Ελεονώρα Μελέτη, ως σωστή… οικοδέσποινα, με ανεβασμένη διάθεση και απόλυτα chic look υποδέχτηκε τον κόσμο στο θέατρο, ενώ δεν σταμάτησε να χαιρετάει και να συνομιλεί με όσους την σταματούσαν για να της δώσουν τα συγχαρητήριά τους.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More