Διάσημες χωρίς… παιδιά!

Πολλές επώνυμες είτε το διάλεξαν, είτε τους έτυχε, να μην κάνουν παιδιά. Ας τις γνωρίσουμε.

Kim Catrall

H τηλεοπτική Samantha δεν απέκτησε ποτέ της παιδιά. ΄”Συνειδητοποίησα ότι οι άλλοι με πίεζαν να αποκτήσω παιδιά. Εμένα όμως δεν δημιουργήθηκε ποτέ μέσα μου η επιθυμία της μητρότητας. Έτσι κι αλλιώς πλέον είναι λίγο δύσκολο για μένα να γίνω βιολογική μητέρα”, είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Kylie Minogue

Η Kylie δεν έχει αποκτήσει παιδιά. Όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη, δεν της άρεσε ποτέ ο συμβατικός τρόπος ζωής με γάμο και παιδιά.

Oprah Winfrey

Η Oprah έχει παραμείνει άτεκνη. ”Δεν απέκτησα ποτέ παιδί κι ούτε καν έχει περάσει από το μυαλό μου σαν ιδέα”, υποστήριζε ενώ θεωρεί παιδιά της, τα κοριτσάκια που φιλοξενεί στο ίδρυμά της.

Eva Mendes

Η Eva Mendes δεν αρέσκεται καθόλου στην ιδέα του να αποκτήσει παιδιά. ”Δεν θέλω να κάνω παιδιά. Μου αρέσουν αλλά αγαπώ πολύ τον ύπνο μου και την ησυχία μου. Αγχώνομαι με το παραμικρό. Δεν θέλω να αναλάβω τέτοια ευθύνη. Ας πούμε ότι στον δικό μου κόσμο, δεν χωράνε τα παιδιά”, είχε παραδεχτεί.

Jennifer Aniston

Η Ελληνοαμερικανίδα Jennifer δεν έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής παιδί. Κάποιοι έλεγαν πως μία από τις αιτίες που οδήγησαν τον γάμο της με τον Brad Pitt στο διαζύγιο είναι ότι δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν αν θέλουν παιδιά ή όχι.

Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, ότι δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά γιατί έτσι όπως έχει γίνει ο κόσμος, δεν τον θεωρεί κατάλληλο γι’αυτά: ”Πρέπει να τον καλωσορίσεις σε ένα χώρο που θα περάσετε καλά. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στον κόσμο, δυσοίωνα, δεν θα ήθελα να φέρω ένα παιδί στον κόσμο για να τον δει κι εκείνο. Δεν ήμουν κιόλας ποτέ από τις γυναίκες που ονειρεύονται γάμο, νυφικό, οικογένεια και ένα σπίτι, είμαι 35 τώρα και δεν μου έχει σκάσει ακόμα. Θα ήθελα όμως να υιοθετήσω πολλά παιδιά, αν μπορούσα να τους προσφέρω καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Τα παιδιά πρέπει να γεννιούνται για σωστούς λόγους. Τώρα δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που να μην ανησυχεί. Εγώ δεν έχω καν εικόνα για το πού θα είναι η Ελλάδα σε λίγα χρόνια”.

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία μολονότι παλαιότερα είχε δηλώσει πως δεν ήθελε να αποκτήσει παιδιά, σε μια πιο πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει πως ίσως μεγαλώνοντας να υιοθετούσε κάποιο. ” Πιστεύω πως δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι ούτε για να είμαστε σύζυγοι, ούτε για να είμαστε γονείς. Είναι εγωιστικό γιατί κάνουμε κακό και στα πλασματάκια αυτά που φέρνουμε στον κόσμο(…) Πιστεύω ότι ίσως μεγαλώνοντας θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και να το μεγαλώσω έχοντας δίπλα μου έναν σύντροφο”.

Ρεπορτάζ: Καλλιόπη Γεωργοπούλου, Αγγελική Δαρατσανού

Read More

And More