Διαζύγιο – “βόμβα” στη διεθνή showbiz μετά από τρία χρόνια γάμου – Η ανακοίνωση

Τρία χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην California, η διάσημη ηθοποιός Kaley Cuoco και ο σύζυγός της Karl Cook ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς αμερικάνικης σειράς The Big Bang Theory και ο καταξιωμένος ιππέας έστειλαν επίσημη ανακοίνωση στο αμερικανικό People για τη λύση του γάμου τους: «Παρά την βαθιά αγάπη και τον σεβασμό που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον, συνειδητοποιήσαμε ότι προχωράμε σε αντίθετες κατευθύνσεις. Και οι δύο μοιραστήκαμε πολλά πράγματα από το κοινό μας ταξίδι δημόσια, οπότε τώρα προτιμούμε να κρατήσουμε αυτή τη στιγμή της προσωπικής μας ζωής ιδιωτική.

Δεν υπάρχει θυμός ή έχθρα, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Πήραμε αυτή την απόφαση από κοινού, σεβόμενοι και σκεπτόμενοι ο ένας τον άλλον και θα σας παρακαλούσαμε να μας καταλάβετε και να μη μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες ή σχόλια για αυτό το γεγονός».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο διαζύγιο για την Kaley Cuoco, καθώς ήταν παντρεμένη και με τον Ryan Sweeting για 21 μήνες.

Read More

And More