Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου έδωσες λύπες, μου πήρες ανθρώπους που αγαπάω και μαθήματα για να πορευτώ»

Το 2022 ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς ήρθαν τα πάνω κάτω.

Η αλλαγή αυτή έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή μιας και χώρισε από τον σύντροφό της με τον οποίο μάλιστα ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά από μια περίοδο “πένθους” που πέρασε δίνοντας στον εαυτό της τον χρόνο που χρειαζόταν μέχρι να αποδεχθεί τη νέα αυτή συνθήκη και να μπορέσει να προχωρήσει, φαίνεται πως πλέον γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή της.

Το πρώην ζευγάρι έμενε κάτω από την ίδια στέγη από την αρχή της σχέσης, ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη ως λάτρις των social media μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές τους, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τον πρόσωπό του.

Λίγες εβδομάδες μετά την είδηση του χωρισμού της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε ανακοινώσει πως σε λίγο διάστημα θα μετακομίσει σε νέο σπίτι, κάτι που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες και πλέον έχει αφήσει οριστικά πίσω το παρελθόν της.

Λίγες ώρες πριν την εκπνοή του 2022 η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε τον απολογισμό της, κάνοντας μια μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αντίο 2022, μου πήρες ανθρώπους που αγαπάω και με αγαπάνε. Μου έδωσες λύπες, μα δε σου κρατάω κακία γιατί μου έδωσες περισσότερες υπέροχες στιγμές, μοναδικά συναισθήματα, πρωτόγνωρα, με έφερες πιο κοντά στο Χριστό, με έμαθες πολλά ! Ότι κι αν συνέβη έγινε για κάποιο λόγο, που όταν επικεντρωθείς σε αυτόν τον λόγο θα δεις ότι είναι μόνο για καλό! Όπως και είδα… Σε ευχαριστώ λοιπόν για όλη τη δύναμη και τα μαθήματα που μου έδωσες για να πορευτώ μία Νέα Χρονιά!

Ευγνωμοσύνη αισθάνομαι για όλα όσα έχω, πρώτα πρώτα για την υγεία μου αλλά και όλα τα υπόλοιπα ! Εύχομαι από την ψυχή μου σε όλους εσάς φίλοι μου, να έχουμε Καλή Χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη, κατανόηση, σεβασμό και ΕΚΤΙΜΗΣΗ ! Να χαμογελάτε , να λέτε ευχαριστώ κάθε μέρα που σας ξημερώνει και να είστε ευγνώμων για ότι έχετε! Την αγάπη μου Σε Όλους Σας! Καλό & Ευλογημένο το 2023», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Read More

And More