Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τον Σεπτέμβριο ο γάμος της – Η αποκάλυψη στο βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της Δήμητρας Αλεξανδράκη και του συντρόφου της, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα μέχρι και σήμερα.

Το γνωστό μοντέλο έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης που είχε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη, με τη δεύτερη να καταγράφει τη στιγμή σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πρέπει να ξεκινήσεις να βάλεις μπροστά να κάνεις παιδί», είπε γελώντας ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Το παιδί από Σεπτέμβρη γιατί τελικά θα κάνουμε Σεπτέμβρη τον γάμο. Αυτόν τον Σεπτέμβρη».

 

«Το 2020 γνώρισα τον άντρα μου και το 2021 μου έκανε πρόταση γάμου. Αυτόματα λοιπόν, αυτές οι δυο χρονιές έχουν σημαδευτεί αλλά έχουν σημαδευτεί πάρα πολύ όμορφα. Αν έχεις καλή πεθερά, θα έχεις καλή ζωή, αυτό είναι νόμος. Βλέπω στο τέλος να παίρνω τον άντρα μου και έναν παπά και να πηγαίνουμε να παντρευόμαστε οι τρεις μας.

Πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή γιατί και εγώ και εκείνος δεν είμαστε άτομα που εθελοτυφλούν στα προβλήματα των άλλων και ειδικά της ίδιας μας της οικογένειας, οπότε προτιμούμε να δώσουμε προτεραιότητα σε κάποιον που το έχει ανάγκη» είχε αναφέρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη τον περασμένο Δεκέμβριο στην κάμερα της “Super Κατερίνας”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164