Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκε με την κολλητή της Ιωάννας Τούνη και ξεκίνησαν οι ζήλιες στα social media

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέρασαν το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι. Μετά τις έντονες φήμες και τα σενάρια για την προσωπική τους ζωή, οι δυο τους αποκάλυψαν μέσω instagram τη σχέση τους, δημοσιεύοντας την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Έκτοτε, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, δεν σταματούν τις κοινές αναρτήσεις αλλά και τα χιουμοριστικά σχόλια μέσω των λογαριασμών τους στα social media. Πρόσφατα, το ζευγάρι έμεινε για λίγο χώρια, αφού μετά το τέλος των διακοπών, η Ιωάννα επέστρεψε στις υποχρεώσεις της στη Θεσσαλονίκη, ενώ Δημήτρης βρίσκεται στην βάση του και στο σπίτι του στην Αθήνα.

Σε μία από τις εξόδους του μάλιστα, ο ίδιος συνάντησε την Δήμητρα Αλεξανδράκη με την οποία η Ιωάννα Τούνη διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις. Οι δυο τους  ξεκίνησαν ένα “παιχνίδι” ζήλιας μέσω instagram, όταν η πρώτη ανέβασε βίντεο από την έξοδό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Η Ιωάννα Τούνη αναδημοσίευσε το βίντεο κάνοντας τα έντονα σχόλια με αρκετό πάντα χιούμορ: “Κάτω τα χέρια σου”, ” Δηλητηριώδης τσούχτρα, σπάνιο είδος”.

Δες τα σχετικά αποσπάσματα:

 

 

Read More

And More