Δημήτρης Ήμελλος: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τον όρο που έβαλε πριν υπογράψει για τον Σασμό

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Ήμελλος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή στην σειρά Σασμός, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα του αρχή στη σειρά Άγιος Παΐσιος.

«Όταν είπα ναι στον Σασμό, ήξερα ότι ο έρωτάς μου στη σειρά θα ήταν η Μαρία Πρωτόπαππα. Ήταν μέσα στους όρους, ρωτούσα ποιοι θα είναι. Ήθελα να ξέρω με ποιους συζητάνε, μου είχαν πει για τον Δημήτρη Λάλο και την Μαρία Πρωτόπαππα, κι εγώ συνέχισα να ρωτάω εάν ισχύει. Είμαι θαυμαστής της Μαρίας Πρωτόπαππα και δεν κάνω τίποτε άλλο από το να τη χαζεύω όταν παίζω μαζί της!», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Το ερώτημα του πως θα μιλάει ο «Αντώνης» τέθηκε σε εμένα, καθώς μέχρι σήμερα στην Ελλάδα οι ντοπιολαλιές χρησιμοποιούνταν κατά κόρον στις κωμικές σειρές. Σε καμία δραματική σειρά δεν υπήρχε η ντοπιολαλιά κι εγώ θεωρούσα ότι ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτού του βιβλίου και της σειράς είναι η Κρήτη. Ένας Κρητικός καταλαβαίνει ότι δεν μιλάω κρητικά, έχεις κέρδη και απώλειες. Απλώς εύχεσαι τα κέρδη να είναι μεγαλύτερα από τις απώλειες…», σημείωσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ήμελλος.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στον Άγιο Παΐσιο και τον ρόλο του ως «Ιορδάνης», ο Δημήτρης Ήμελλος είπε: «Υπήρχαν πολλοί λόγοι για να πω ναι στον «Ιορδάνη» και τη σειρά του MEGA. Ένας βασικός λόγος που είπα ναι είναι επειδή η σειρά ασχολείται με έναν άγιο. Είναι υποχρεωμένοι να το προσέξουν, γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Θεώρησα ότι θα ήταν μία προσεκτική παραγωγή, ήταν μονοκάμερο, γυρίστηκε σε φυσικά τοπία. Ήταν σαν σινεμά, ένιωσα μαγεία ως ηθοποιός», είπε.

«Ο Ιορδάνης είναι ο πολιτικός αντίπαλος του πατέρα του Παΐσιου, κάνει αντιπολίτευση, θεωρεί πως άλλο η πίστη και άλλο η πίστη και άλλο η επιβίωση. Τον αγάπησα τον Ιορδάνη από τον «Άγιο Παΐσιο», είναι πολύ Έλληνας, θεωρεί συνεχώς ότι έχει αδικηθεί πολύ από όλους», δήλωσε ο ηθοποιός για τον ρόλο που ερμηνεύει.

Read More

And More