Δημήτρης Καλλιβωκάς: Εγκατέλειψε την Αθήνα λόγω… κορονοϊού και δηλώνει έτοιμος για… αναχώρηση! “Δεν φοβάμαι τον θάνατο”

Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί. Ο ίδιος, αυτή την περίοδο, βρίσκεται στην Τήνο, ένα νησί που λατρεύει, λόγω των μέτρων που έχουν υποβληθεί για τον κορονοϊό. 

Μιλώντας στην εφημερίδα “On time” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, ο Δημήτρης Καλλιβωκάς αναφέρεται στον θάνατο, την τηλεόραση, αλλά και την οικογένειά του. “Εγώ είμαι καλά! Ήρθα στην Τήνο. Έχω σπίτι στον Άγιο Σώστη. Έχω γυρίσει 30 νησιά και κατέληξα στην Τήνο. Κλείστηκα εδώ με τις αποφάσεις του πρωθυπουργού. Το περασμένο Σάββατο έκανα μπάνιο. Έχουμε ωραία λιακάδα εδώ”. 

Ο ίδιος, αφοπλιστικός, δηλώνει έτοιμος να αποχαιρετήσει, όπως λέει χαρακτηριστικά: “Είμαι στα όρια της αναχώρησης γιατί έχω κλείσει τα 90 και μερικών μηνών. Δεν πρέπει να φύγω κάποτε;”. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι δεν φοβάται το θάνατο. “Δεν φοβάμαι το θάνατο. Εγώ θα κοιμηθώ. Οι δικοί θα κλαίνε και θα λένε “αχ, έφυγε ο Καλλιβωκάς””.

Όσον αφορά στην τηλεόραση, ο Δημήτρης Καλλιβωκάς αποκαλύπτει: “Βλέπω τηλεόραση. Μου αρέσουν οι “Άγριες Μέλισσες”, αλλά όλα τα σίριαλ είναι πολύ καλά. Τα ριάλιτι είναι βεβιασμένα γιατί είναι καθημερινά. Δεν τα βλέπω. Έχω συνέχεια ανοιχτή την τηλεόραση. Και βλέπω συνέχεια ειδήσεις και συνεντεύξεις. Η καλύτερη εκπομπή της εβδομάδας είναι το “Αυτός ή ο άλλος” στην ΕΡΤ”.

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην σύζυγό του, Ιωάννα: “Ζω με την γυναίκα μου, την Ιωάννα 50 χρόνια και μερικούς μήνες. Το σημαντικό είναι ότι ήταν μια γυναίκα που με καταλάβαινε και την καταλάβαινα”.

Read More

And More