Δημήτρης Σκαρμούτσος: Απαντά για τη διαμάχη με τον Άκη Πετρετζίκη!

Ένας από τους πιο αγαπητούς chef της ελληνικής τηλεόρασης, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλάει στο Down Town για τον δύο μηνών γιο του, την πατρότητα, τη σχέση του με τον μεγαλύτερο έφηβο γιο του, τη δουλειά του και τη σύντροφό του Μαριέττα Ντάνα. Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στη “διαμάχη” που του χρεώνουν με τον Άκη Πετρετζίκη. “Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν”, εξηγεί.

Και συνεχίζει: “Δεν τσακώνομαι ποτέ. Ο Άκης, για εμένα, είναι ένα εξαιρετικό παιδί, είναι πολύ ταλαντούχος, εξελίσσεται και προχωράει. Θα ήθελα να μπορώ να τον γεύομαι περισσότερο και να δοκιμάζω τα φαγητά του και στο μέλλον. Κοίτα, δεν ξέρω πώς προκύπτουν αυτά τα δημοσιεύματα με τις «κόντρες», αλλά πρέπει να ξέρεις ότι εμείς οι μάγειρες δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε. Δεν υπήρχε ποτέ φοβερός ανταγωνισμός. Έμπαινες σε αυτή τη δουλειά γιατί την αγαπούσες. Δεν μισιόμαστε οι μάγειρες μεταξύ μας.”

Πιστεύει ότι οι φιλίες από τον χώρο είναι εφήμερες; “Αυτό το δείχνει από μόνη της η φιλία. Εγώ όσο μεγαλώνω πάντως, είναι πιο δύσκολο να κάνω καινούριους φίλους που θα κρατήσουν και θα μου μείνουν. Συνήθως οι καλές φιλίες είναι εκείνες που κάνεις όσο είσαι πιο μικρός. Όσο μεγαλώνουμε παραξενεύουμε, οργανώνουμε τη ζωή μας τελείως διαφορετικά και τα πράγματα δυσκολεύουν. Κλείνουν τα περιθώρια που έχουμε για άλλους ανθρώπους. Δεν είναι, όμως, απίθανο να βάλεις κάποιον στη ζωή σου τώρα. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον άνθρωπο.”

Read More

And More