Δημήτρης Σκουλός: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με παίκτρια του GNTM και το τρυφερό μήνυμά του!

Ο Δημήτρης Σκουλός άφησε για λίγο τη φυσική του θέση, πίσω από το φακό, και φέτος έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο γυαλί μέσα από το Greece’s Next Top Model. Ο καταξιωμένος φωτογράφος δέχτηκε την πρόκληση να συμμετέχει ως κριτής στο reality μόδας, καθώς αυτό δεν απέχει και πολύ από την καθημερινότητά του… να επιλέγει δηλαδή μοντέλα που θα αναδείξει μέσα από το φακό του. Παρόλο που είναι κάπως αυστηρός με τις κοπέλες (ίσως πιο πολύ από όλους), κάθε του σχόλιο έχει πάντα βάση και τις βοηθάει να εξελιχθούν και να γίνουν κορυφαία μοντέλα.

Κι ενώ μέχρι πρότινος, σαν σωστός επαγγελματίας, δεν είχε δείξει ιδιαίτερη συμπάθεια σε κάποιο κορίτσι, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και φανέρωσε την αδυναμία που είχε σε μια από τις διαγωνιζόμενες, αμέσως μετά την αποχώρησή της. Συγκεκριμένα, θέλοντας να αποχαιρετήσει την Ροζάνα Κουτσούκου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία που τους είχαν βγάλει μαζί στο πλατό, από τη στιγμή που αγκαλιάζονταν και αποχαιρετούσε ο ένας τον άλλο.

“Καλή τύχη Ροζάνα. Ήταν χαρά μας να σε έχουμε μαζί μας”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, ξαφνιάζοντας μας ευχάριστα, καθώς αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξανακάνει για καμία άλλη.

Δες την ανάρτησή του:

Good luck @rozana_koutsoukou it was a pleasure to have you with us. #gntmgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη skoulos (@skoulos) στις

Read More

And More