Δημήτρης Σταρόβας - Άννα Σταθάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Δημήτρης Σταρόβας – Άννα Σταθάκη: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics] | tlife.gr

Λένε ότι ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και στην περίπτωση του Δημήτρη Σταρόβα αυτό είναι γεγονός! Ο παρουσιαστής εδώ και περίπου τρία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Άννας Σταθάκη και διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις του. Το ζευγάρι απολαμβάνει  κάθε στιγμή του έρωτά του αποφεύγοντας ωστόσο τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις και λαμπερά φλας των φωτογράφων.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μιλάει για τα καλύτερα λόγια για την γυμνάστρια που του έκλεψε την καρδιά, αφού η ζωή μαζί της θυμίζει παραμύθι. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Δημήτρης έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram την ατέρμονη αγάπη που έχει για την Άννα με τα «likes» και τα «comments» να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, το βράδυ της Πέμπτης θέλησε να κάνει μια εξαίρεση και έτσι βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί του κέντρου της Αθήνας  και δείπνησε έχοντας ως παρέα καλούς τους φίλους. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της εξόδου του. Οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία, ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στο φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

READ more