Η κόντρα συνεχίζεται...

Δημουλίδου για Βαρθακούρη: “Καλύτερα να προσέχει γιατί εγώ το έκανα για το καλό του”

 Η Χρυσηίδα Δημουλίδου μίλησε σήμερα στην Όλγα Λαφαζάνη για τον Χάρη Βαρθακούρη και όλη αυτή την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή μία κριτική της για την παρουσία του στο Σου Κου Family. (Δες εδώ πώς ξεκίνησαν όλα)

Η συγγραφέας είπε, μεταξύ άλλων: «Συνηθίζω να κάνω τέτοιου είδους αναρτήσεις. Ο λόγος που πήρε έκταση οφείλεται στον κύριο Βαρθακούρη. Άνοιξα την τηλεόραση και έπεσα πάνω στην εκπομπή του κυρίου Βαρθακούρη και παρατηρώ ότι φέρεται περίεργα με έναν απότομο τρόπο, ότι μιλάει με έναν περίεργο τρόπο στη γυναίκα του. Με ενόχλησε ως τηλεθεάτρια. Και εκείνη την ώρα ανοίγω τον υπολογιστή και γράφω αυτό που έγραψα. (…)

Δες εδώ επίσης: Δημουλίδου ξανά κατά Βαρθακούρη: “Έχω φθάσει σε μια ηλικία που αρνούμαι να σπαταλιέμαι σε γελοιότητες”

Μέσα σε λίγη ώρα με παίρνει η διαχειρίστρια της προσωπικής μου ομάδας και μου λέει “μπες σε παρακαλώ πολύ άμεσα στο προφίλ σου γιατί μπαίνει κόσμος και σε βρίζει”. Και μπαίνω και διαβάζω αισχρολογίες χιλιάδες και επειδή η σελίδα μου είναι ανοιχτή αρχίζω να διαγράφω και να μπλοκάρω ένα ένα τα σχόλια. Έδωσε όμως ο ίδιος έκταση και τροφή σε ανθρώπους που καν δεν με γνωρίζουν».

Άκουσε όλα όσα είπε η Χρυσηίδα Δημουλίδου στο Happy Day στο παρακάτω απόσπασμα:

Read More

And More