Διονυσία Κουκίου: Οι πολυσυζητημένες σχέσεις με τον Τάσο Μπερδέση και τον Μάρκο Βιλανάκη και η νέα ζωή

Τη Διονυσία Κουκίου τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2008 τότε που κυνηγώντας το όνειρό της για μια καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, συμμετείχε στα εθνικά καλλιστεία ομορφιάς καταφέρνοντας να κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.  Σήμερα, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς έπεσε θύμα ληστείας. Τρεις κουκουλοφόροι της άρπαξαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Μιλώντας στο T-live, η Διονυσία Κουκίου δηλώνει σοκαρισμένη από τις εφιαλτικές στιγμές.

Το μόντελινκ και η δημοσιότητα

Η ομορφιά της Διονυσίας Κουκίου κατάφερε να στρέψει πάνω της όλα τα φλας και πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή της. Η ίδια έδειχνε να προχωρά με σταθερά βήματα στον χώρο της μόδας συμμετέχοντας σε διάφορες επιδείξεις και καμπάνιες μακριά όμως από την οικογένειά της που βρισκόταν στην Πάτρα.

Το 2013 θα βρεθεί στο επίκεντρο, καθώς ο τότε σύντροφός της Τάσος Μπερδέσης είχα κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία. Τότε και οι δυο είχαν βρεθεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μιλώντας για το συγκεκριμένο συμβάν είχε πει: «Ζω στην Αθήνα με την αδελφή μου. Η οικογένειά μου ζει στην Πάτρα. Ήμασταν σε προετοιμασία για το γάμο της και μπαινόβγαινε στο σπίτι κόσμος. Η Πάτρα είναι μια μικρή κοινωνία. Η κοπέλα του παιδιού που φέρεται ότι έκανε τη δολοφονία είναι φίλη μου. Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Με βοηθούσε να ετοιμάσω το γάμο της αδελφής μου. Και μου είπε ότι έρχεται ο σύντροφος της. Την ώρα που πήγαν να φύγουν έγινε η έφοδος στο σπίτι μας. Μάλιστα ο Τάσος είχε πάει για ύπνο. Μας χτύπησαν την πόρτα και είπαν αστυνομία».

Το 2014 και ενώ ετοιμαζόντουσαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Διονυσία Κουκίου και ο Τάσος Μπερδέσης – που την περασμένη άνοιξη δολοφονήθηκε- χώρισαν με τον ίδιο ωστόσο τότε να δηλώνει πως η πρώην Σταρ Ελλάς είναι για εκείνον η γυναίκα της ζωής του. (δες εδώ τι είχε πει τότε η Διονυσία Κουκίου)

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, η Διονυσία Κουκίου θα συνάψει έναν σύντομο δεσμό με τον Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ το 2018 θα μπει στη ζωή της ο επιχειρηματίας Μάρκος Βιλανάκης ή αλλιώς ο “βασιλιάς των τσιγγάνων“. 

Η Διονυσία Κουκίου και ο Γιάννης Σπαλιάρας το 2019

Η Διονυσία Κουκίου και ο “βασιλιάς των τσιγγάνων” ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα μετά τη γνωριμία τους στη Θεσσαλονίκη μέσω κοινών γνωστών. Ακολούθησαν ταξίδια και επισκέψεις σε καλά εστιατόρια, ενώ πολλές φορές η Διονυσία ταξίδευε στην ιδιαίτερη πατρίδα του «βασιλιά των τσιγγάνων».

Το πρώην μοντέλο είχε πλέον ανοίξει τις δικές της επιχειρήσεις διατηρώντας δυο κέντρα αισθητικής στην Πάτρα, ενώ ο σύντροφός της πηγαινοερχόταν από την Αθήνα στη Λάρισα λόγω των δικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Για αρκετό καιρό ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο σπίτι στη Γλυφάδα κάνοντας όνειρα και σχέδια για το μέλλον, με πολλούς να πιστεύουν πως η στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δε θα αργήσει. Τα πράγματα όμως τελικά εξελίχθηκαν διαφορετικά αφού το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να χωρίσουν με την ίδια να επικεντρώνεται στις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Διονυσία Κουκίου κατά κάποιον τρόπο βρέθηκε ξανά στα φώτα της δημοιότητας. Ο πρώην σύντροφός της, Τάσος Μπερδέσης δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το γυμναστήριο του στη Βάρη και το σοκ από την απώλειά του ήταν μεγάλο για εκείνη.

Η Διονυσία Κουκίου τους τελευταίους μήνες είχε κάνει focus στα επαγγελματικά της, καθώς είναι beauty ambassador διατηρώντας το δικό της κατάστημα.

Read More

And More