Site icon TLIFE

Δούκισσα Νομικού: Αυτές είναι οι δυο γυναίκες που την βοηθούν με τον μικρό Σάββα!

Είναι η αδυναμία της, ο μικρός της πρίγκιπας και ο λόγος που νιώθει πως τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει η ζωή της. Η Δούκισσα Νομικού έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της Σάββα, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και όπως έχεις καταλάβει όλο αυτό το διάστημα δεν θέλησε να τον αποχωριστεί λεπτό!

Σιγά σιγά, όμως, η γνωστή παρουσιάστρια επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και οι μόνοι άνθρωποι που εμπιστεύεται να αφήσει τον γιο της είναι η οικογένειά της. Εκτός, λοιπόν, από τον καλό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, που λατρεύει το αγοράκι, οι δυο γυναίκες που την βοηθούν με τον μικρό Σάββα είναι η μητέρα της Ούρσουλα Νομικού και η πεθερά της Ελένη Κόκκαλη.

Η Δούκισσα μάλιστα δεν διστάζει να αποκαλύψει πως οι γιαγιάδες του Σάββα είναι αυτές που τον προσέχουν όσο εκείνη βρίσκεται μακριά του…

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στη δουλειά σιγά σιγά, τώρα που έγινε 6 μηνών ο μικρός Σάββας. (Πιο χαρούμενες βέβαια είναι οι γιαγιάδες όταν τους αφήνω για λίγο τον εγγονό τους?) #workingmom #xazomom», έγραψε η Δούκισσα ποζάροντας με τη βέρα στο δεξί της χέρι.

© 2024 tlife.gr