Δούκισσα Νομικού: Grande εμφάνιση σε τηλεοπτική συνέντευξη μετά από καιρό! [pics]

Για τα δυο παιδιά, το νέο επαγγελματικό της βήμα και τη ζωή της μίλησε η Δούκισσα Νομικού σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2Night Show”. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά τον ερχομό και της κόρης της Αναστασίας έμεινε εκτός τηλεοπτικού σκηνικού, μιλά για όλους και για όλα.

Μητέρα δυο παιδιών πια, του Σάββα και της Αναστασίας, η Δούκισσα Νομικού έχει δει τις ισορροπίες της ζωής της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη να αλλάζουν και είναι στα καλύτερά της. Η ίδια μάλιστα κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή κοσμημάτων και ετοιμάζει πολλές πολλές εκπλήξεις.

Καλεσμένη λοιπόν, του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Δούκισσα μίλησε για όλα τα όμορφα που της συμβαίνουν και εντυπωσίασε με την grande μακριά τουαλέτα της. Έχοντας χάσει άλλωστε, όλα τα κιλά και της δεύτερης εγκυμοσύνης της, η όμορφη Δούκισσα εμφανίστηκε στο πλατό και τράβηξε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας.

Η συνέντευξη θα προβληθεί αύριο βράδυ στον Ant1, αλλά η Δούκισσα μας έδωσε μέσα από το Instagram της, μια γεύση από τα παρασκήνια.

“Την Τετάρτη 8 του μηνός στον αγαπημένο μου Γρηγόρη”, έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού!

Read More

And More