Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες celebrities της εβδομάδας; Ψήφισε την καλύτερη…

Αυτά τα κορίτσια μοιάζει να μην σταματάνε λεπτό να βγαίνουν βόλτες και να επιλέγουν μοδάτα σύνολα να φορέσουν. Άλλες το κάνουν από μόνες τους αφού έχουν καλό γούστο, εμπειρία κι αισθητική κι άλλες δίνουν πολλά από τα χρήματά τους σε στιλίστες ώστε να τους δημιουργήσει το look που θα τους ταιριάζει καλύτερα. Ένα είναι το σίγουρο πως ό,τι κι αν κάνουν το κάνουν σωστά αφού λίγες είναι οι φορές -σχεδόν ελάχιστες- που το ντύσιμό τους μοιάζει να μην “συμφωνεί” με την προσωπικότητά τους.

Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν δεν μας απογοήτευσαν αφού για ακόμη μια φορά οι στιλιστικές τους επιλογές μας άρεσαν πολύ -άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο. Δες τις πιο καλοντυμένες και ψήφισε τη δική σου αγαπημένη. Εμείς ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της Miranda Kerr.

/
H πριγκίπισσα Charlene επέλεξε πολύ λιτό μακρύ φόρεμα σε ίσια γραμμή κεντημένο όλο με χρυσή κλωστή στο χέρι και κράτησε clutch Alexander McQueen. H όμορφη Rose Byrne επέλεξε ολόσωμη φόρμα Rebecca Taylor και τη συνδύασε με χρυσά σανδάλια Ancient Greek Sandals. H Victoria Beckham προφανώς με φόρεμα με την υπογραφή της και γόβες peep toes Giuseppe Zanotti.

/
H πρώτη κυρία της Αμερικής Michelle Obama είναι γνωστή για τις σικάτες στιλιστικές της επιλογές κι αυτή τη φορά με φλοράλ διάθεση επέλεξε ρούχο του σχεδιαστή Chris Benz και το συνδύασε με χρυσή ζώνη Ηοuse of Lavande. Η Anne Hathaway -που καλό θα είναι να μακρύνει τα μαλλάκια της- για να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό show επέλεξε μαύρο φόρεμα με κρόσσια της Stellas McCartney από τη συλλογή 2013. Η γλυκιά Freida Pinto με κόκκινο σε 60s γραμμή φόρεμα Raoul και γοβάκια Roger Vivier.

/
H Keira Knightely με τζιν με γυρισμένα τα ρεβέρ, casual top και δερμάτινα παπούτσια oxfords εθεάθη στη Νέα Υόρκη. Η Miranda Kerr επέλεξε φλοράλ μακρύ φόρεμα με βάση του το κίτρινο και το συνδύασε με κομψά πέδιλα, Stella McCartney, γυαλιά ηλίου και Miu Miu τσάντα. Η Michelle Williams επέλεξε λευκό φόρεμα Giulieatta και το συνδύασε με peep toes σε απόχρωση του μωβ.

/
To super model Βianca Balti η οποία είναι το κεντρικό πρόσωπο του οίκου Dolce&Gabbana φόρεσε δημιουργία Fendi. Η Kristen Stewart με φούστα BCBG Max Azria και τοπ Barbara Bui. H Katie Holmes εμφανίστηκε με δερμάτινο παντελόνι και Nude μπλούζα και τοπ.

Read More

And More