Δούκισσα Νομικού: Νέες φωτογραφίες από το μαγικό ταξίδι της στο Λονδίνο με τον γιο της!

Δούκισσα Νομικού: Νέες φωτογραφίες από το μαγικό ταξίδι της στο Λονδίνο με τον γιο της! | tlife.gr

Το μαγικό ταξίδι στο Λονδίνο έφτασε στο τέλος του! Μπορεί η Δούκισσα Νομικού να βρέθηκε στην βρετανική πρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά χάρηκε τη κάθε στιγμή, μιας και μαζί της πήρε και τον γιο της, Σάββα. Αυτό ήταν το πρώτο ταξίδι της ευτυχισμένης μανούλας με τον μικρό της πρίγκιπα και όπως ήταν επόμενο το απόλαυσε ιδιαίτερα.

Μητέρα και γιος δεν σταμάτησαν τις βόλτες στα καταπράσινα πάρκα του Λονδίνου, ενώ η Δούκισσα δεν έλειψε να κάνει και μια μικρή επίσκεψη στην κατάμεστη αγορά της πόλης και να ψωνίσει δώρα για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, αν και οι βροχές στο Λονδίνο είναι αρκετά συχνό φαινόμενο, το όμορφο μοντέλο στάθηκε αρκετά τυχερό! Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους την τελευταία ημέρα παραμονής της στην Αγγλία, ο καιρός ήταν άκρως ηλιόλουστος και φωτεινός.

Αφού απόλαυσαν τέσσερις υπέροχες μέρες στο Λονδίνο, η Δούκισσα Νομικού και ο γιος της Σάββας επέστρεψαν στην Αθήνα. Η όμορφη παρουσιάστρια θα θυμάται για πάντα το ταξίδι στο εξωτερικό με το αγγελούδι της και ανυπομονεί για νέα οικογενειακή απόδραση!

READ more