Δούκισσα Νομικού: Όταν ο μικρός Σάββας δεν την αφήνει ούτε να φάει! [vid]

Δούκισσα Νομικού: Όταν ο μικρός Σάββας δεν την αφήνει ούτε να φάει! [vid] | tlife.gr

Τι κι αν επέστρεψε στη δουλειά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, τι κι αν τις τελευταίες μέρες έκανε δυο μαγικά ταξίδια στο εξωτερικό (σε Παρίσι και Λονδίνο) η Δούκισσα Νομικού δεν ξεχνά ότι ο ρόλος της μητέρας είναι full time job για εκείνη, με τον μικρό Σάββα να αποτελεί αναμφισβήτητα τη βασική της προτεραιότητα.

Το αγγελούδι της είναι πια 7 μηνών και όπως καταλαβαίνεις είναι η απόλυτη μασκότ στο σπίτι με γονείς και παππούδες να μην του χαλούν χατίρι. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε, αφού ο μικρός «είναι μια γλύκα» όπως αναφέρει και η διάσημη μαμά του! Ωστόσο, τα ξενύχτια για τον μικρό Σάββα συνεχίζονται, όπως επίσης και η non stop φροντίδα του.

Για να διακωμωδήσει μάλιστα, λίγο την κατάσταση, η Δούκισσα Νομικού έφτιαξε ένα μικρού μήκους video, αποκαλύπτοντας πως ο μικρός Σάββας, δεν την αφήνει ούτε να φάει!

«Mommy’s life (Η ζωή της μητέρας)!Αυτοσχέδια ταινία -πολύ- μικρού μήκους με τίτλο «Άσε με να φάω.» Υπογράφω σκηνοθεσία», έγραψε η Δούκισσα Νομικού με πολύ χιούμορ για τα κατορθώματα του γιου της!

https://instagram.com/p/BpcQBSrh5S8/

READ more