“DWTS 5”: Οι χλιαρές πτήσεις τηλεθέασης συνεχίζονται και χωρίς το “Music School” απέναντι!

Τελικά, αυτή η φετινή χρονιά απ ΄ότι όλα δείχνουν θα είναι η… πέμπτη και φαρμακερή για το “Dancing with the stars”, μιας και το σόου του ΑΝΤ1 έχει κουραστεί απίστευτα ως πρότζεκτ και τηλεοπτικό προιόν και απ ΄ότι καταλαβαίνω και από live σε live βλέποντας τις μετρήσεις, έχει κουράσει αφάαααανταστα και όλους εμάς τους ταπεινούς τηλεθεατές.

Η φετινή τηλεοπτική έκδοση του “Dancing” είναι η πιο… μαραμένη, η πιο… θαμπή και η πιο κουραστική απ ΄όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του, γι ΄αυτό και απ ΄ότι πιάνουν και οι κεραίες μου, το συγκεκριμένο φορμάτ από του χρόνου τον Οκτώβρη, να ζήσουμε να το θυμόμαστε στον ΑΝΤ1!

Μέχρι και χθες το βράδυ που το “Music School” του Mega είχε ρίξει αυλαία (άλλο τηλεοπτικό προιόν το οποίο πέρασε τόοοοσο στο “ντούκου” που δεν λέγεται…) το “Dancing 5” δεν τα κατάφερε να πάρει τα πάνω του στους πίνακες τηλεθέασης, με την έννοια ότι δεν είχε σούπερ ανταγωνισμό απέναντι.

Εκτός φυσικά από διάφορες ταινίες που έπαιζαν στα υπόλοιπα κανάλια και παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε να κάνουμε με πρώτες προβολές, εννοείται πως κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Οι χλιαρές πτήσεις του “Dancing” συνεχίζονται με το σόου να φτάνει στο σύνολο το απλά συμπαθητικό (για τα δεδομένα του συγκεκριμένου σόου και των glam βραδινών προγραμμάτων γενικότερα) 26,5%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών οι επιδόσεις του ήταν ακόμα πιο απογοητευτικές μιας και κυμάνθηκαν γύρω στο 21,6%.

Κατά τα άλλα έτσι για την τηλεοπτική ιστορία να σου πω, πως οι ταινίες που έπαιξαν την ίδια ώρα κατάφεραν να πετύχουν τις παρακάτω τηλεθεάσεις: Amazing Spiderman (Mega) – 16,4%, Οι Υπηρέτριες (Alpha) – 15%, Χτυποκάρδια στο θρανίο (Star) – 11,3%.

Γι ΄αυτό σου λέω, άστα να πάνε!!!


Read More

And More