Δύσκολες ώρες για την Βιβή Τσιάμη – Πέθανε η μητέρα της

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Βιβής Τσιάμη μετά το θάνατο της μητέρας της Βασιλικής. Η διάσημη καλλονή που το τελευταίο διάστημα βρισκόταν συνεχώς στο νοσοκομείο, στο πλευρό της αγαπημένης της μητέρας, είναι συντετριμμένη μετά την απώλεια.

Μόλις ένα περίπου μήνα μετά το θάνατο του πατέρα του Γιώργου Πρίντεζη (που ήταν επί σειρά ετών ο σύντροφός της), έφυγε από τη ζωή και η μητέρα της Βιβής. Η γυναίκα το τελευταίο διάσημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και η κατάστασή της ήταν κρίσιμη. Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα 18:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Η Βιβή, μάλιστα, παρά τη θλίψη της, προσπάθησε να ενημερώσει συγγενείς και φίλους για τη δυσάρεστη είδηση, ζητώντας τους να είναι κοντά της στο τελευταίο αντίο στην μητέρα της: “Αύριο, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00μμ το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μαρκόπουλο Αττικής, θα πούμε το τελευταίο αντίο στη πολυαγαπήμενη και αξιόλογη μητέρα και σύζυγο Βασιλική Τσιάμη”, έγραψε στο Facebook. .

Λίγες μέρες νωρίτερα, με μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της είχε μιλήσει για αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούσε στο νοσοκομείο, βλέποντας την μητέρα της να ταλαιπωρείται από την ασθένεια.


Read More

And More