Οι επώνυμες βγήκανε χθες! Ψήφισε την πιο κακοντυμένη της βραδιάς!

Η βραδιά περιλάμβανε δύο μεγάλα πάρτι: των pre-oscar στο Αθηνών Αρένα και το πάρτι γενεθλίων του Θέμη Γεωργαντά στο Villa Mercedes! Δες εδώ ποιοι πήγαν και τι φόρεσαν!

Στο pre-oscar πάρτι

Από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς η Σίσσυ Φειδά με εντυπωσιακή τουαλέτα από δαντέλα.
Η Τάμτα σίγουρα θα έπαιρνε το όσκαρ για την καλύτερη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί σε styling της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη. Επέλεξε φόρεμα Celia Kritharioti, ζώνη Katia Delatola,σκουκαρίκια MAXIMUS, τσάντα Nine West και παπούτσια CASADEI, Καλογήρου. H γούνα της είναι vintage!
Η Ματθίλδη Μαγγίρα κίνηθηκε σε ρυθμούς Όσκαρ με εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα και λευκό γουνάκι.

Για ακόμη μια φορά το μαύρο δεν μπορούσε να λείψει από τη βραδιά! Η Κατερίνα Τζάβαλου, η Μαρία Κορινθίου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιλέγουν τη διαχρονική λύση του μαύρου σε όλα τα μήκη πάνω και κάτω από το γόνατο. Σε στενή γραμμή παρακαλώ…

Η Έλενα Κατρίτση ακολουθεί με ευλάβεια το dress code της βραδιάς επιλέγοντας μια μάξι τουαλέτα στην απόχρωση του midnight blue. Η Τζίνα Αλιμόνου Βαρδινογιάννη προτιμάει να κινηθεί σε μίνιμαλ γραμμές! Προσθέτει όμως το απαράιτητο glam με ένα ζευγάρι peep toes που κόβουν την ανάσα. Η Έρρικα Πρεζεράκου ακολουθεί με τη σειρά της, την κλασική (βαρετή) λύση του μαύρου μάξι φορέματος.

Η Ελένη Πετρουλάκη συναντά την επιτομή της κομψότητας σε μια εμφάνιση που είχε ακριβώς αυτό που χρειαζόταν.
Η Κάτια Νικολαΐδου είναι απλή αλλά πολύ κομψή με το λευκό μίνι φόρεμα της.
Οι VEGAS φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν από το πάρτι, ίσως λιγότερο εκκεντρικοί από ότι έχουμε συνηθίσει.

Στο πάρτι του Θέμη Γεωργάντα

Η Έλενα Παπαρίζου φοράει χρυσά leggings και τα συνδυάζει με μαύρο πουκάμισο, δερμάτινο και ψηλοτάκουνα.
Η Κατερίνα Καινούριου φέρνει τη φρεσκάδα στη ζωή μας, ακόμα και αν ψηφίζει total black.
Η Νικολέτα Καρρά είναι rock! Τουλάχιστον έτσι επέλεξε χτες!

Η Μαρία Σινατσάκη, η Έρρικα Πρεζεράκου και η Λυδία Παπαιωάνου δικαιούνται να φορέσουν ό,τι θέλουν τόσο λόγω ηλικίας όσο και σωματότυπου! Κινούνται βέβαια σε συντηρητικούς ρυθμούς.
Η Βάσω Κολυδά κάνει πάντα fashion forward εμφανίσεις! Αυτή τη φορά συνδυάζει ροζ φούστα με λευκό T-shirt, τζάκετ από παγιέτες, δαντελένιο καλσόν και ροζ τσάντα. Μην φοβηθείς να αντιγράψει το look της.
Η Αθηνά Οικονομάκου προστίθεται στη λίστα όσων ψήφισαν μαύρο για τη βραδιά!

Read More

And More