Ε. Μενεγάκη: “Ένα μωρό κάνει ακόμη καλύτερη τη σχέση!”

Μια δήλωση που συζητήθηκε έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της, μιλώντας για τα ζευγάρια και τις σχέσεις. Η Ελένη είπε χαρακτηριστικά πως ένα μωρό κάνει καλύτερη τη σχέση.

“Το θέμα είναι το ζευγάρι να είναι καλά μαζί και όχι ο καθένας ξεχωριστά. Κι αν η σχέση του ζευγαριού είναι καλή μεταξύ του, ένα μωρό θα την κάνει ακόμη καλύτερη”, είπε η ξανθιά παρουσιάστρια. Τι να εννοούσε άραγε; Λέτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μανούλα;
Η ίδια πάντως έχει αποδείξει ότι η μητρότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της και τα παιδιά της είναι πάνω από όλα. Η Ελένη είναι η παραδοσιακή μητέρα που φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο τα τρία αγγελούδια της και φροντίζει να μην τους λείψει τίποτα.
Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι φορές που η γνωστή παρουσιάστρια πηγαίνει μόνη ή με την μητέρα της, μετά το τέλος της εκπομπής της, στη λαϊκή αγορά και ψωνίζει βιολογικά προϊόντα για το σπίτι. Την περασμένη Τρίτη μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” την απαθανάτισε την ώρα που έκανε τα ψώνια της και διάλεγε τα πιο εκλεκτά φρούτα και λαχανικά.

Δες φωτογραφίες:

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164