Ε. Μενεγάκη: Βραδινή έξοδος στο Κολωνάκι χωρίς τον Ματέο!

Με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο περνάει τα Σαββατοκύριακα η Ελένη Μενεγάκη. Το ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες στιγμές στο επίγειο παράδεισό τους, τα Άχλα της Άνδρου.

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε και το περασμένο Σαββατοκύριακο στο νησί μαζί με τα τρία της παιδιά. Μάλιστα αυτή τη φορά ήταν μαζί της και η μητέρα της Ζέτα με τον σύζυγό της Στέλιο Μισόκαλο.

Βέβαια, ο καιρός δεν ήταν ευνοικός για να απολαύσουν τα μπάνια τους στην παραλία και έτσι παρέμεινα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που έχει ο σύντροφος της Ελένης.

Ο Ματέο μένει πλέον μόνιμα στην Άνδρο και επιβλέπει την λειτουργία της επιχείρησής του. Την ίδια ώρα, η Ελένη περνάει ήσυχα βράδια στην Αθήνα.

Η όμορφη παρουσιάστρια άρχισε να έχει πλέον έντονη κοινωνική ζωή αφού, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, νιώθει να είναι ξανά ο εαυτός της.

Μία από αυτές ήταν και η πρόσφατη έξοδός της σε γνωστό restaurant στο Κολωνάκι όπου γεύτηκε γαλλική κουζίνα. Η Ελένη λατρεύει το καλό φαγητό και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση στενών της φίλων.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! και Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164