Έγκυος στα 44 της διάσημη τραγουδίστρια… από δωρητή σπέρματος!

Έγκυος στα 44 της διάσημη τραγουδίστρια… από δωρητή σπέρματος! | tlife.gr

Η διάσημη τραγουδίστρια ήθελε σε όλη της τη ζωή να γίνει μητέρα και αφού συνειδητοποίησε ότι κανένας σύντροφος δεν άξιζε να γίνει πατέρας του παιδιού της… αποφάσισε να ακολουθήσει μια διαφορετική διαδικασία! Ο λόγος για την Natalie Imbruglia, η οποία έγινε γνωστή στα 90’s ερμηνεύοντας την μεγάλη επιτυχία Torn, η οποία αποκάλυψε πως είναι για πρώτη φορά έγκυος στα 44 της χρόνια.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε ότι υπέγραψε με νέα δισκογραφική εταιρεία και παράλληλα αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, η Natalie Imbruglia ανέβασε φωτογραφία της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αποκαλύπτοντας πως έμεινε έγκυος με εξωσωματική και με δωρητή σπέρματος.

“Περιμένω το πρώτο μου παιδί το προσεχές φθινόπωρο. Για όλους όσους με γνωρίζουν, αυτό ήταν κάτι που το ήθελα για πάρα πολύ καιρό και είμαι ευλογημένη που επιτέλους αυτό συμβαίνει με την βοήθεια της εξωσωματικής και ενός δωρητή σπέρματος – Δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περαιτέρω… Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα περιπέτεια… ένα καινούργιο album και μετά θα γίνω μαμά!”, ήταν το μήνυμα που συνόδευσε την φωτογραφία της τραγουδίστριας.

READ more